ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  120399 تاریخ انتشار:  1400-08-12 - 13:14 تعداد بازدید:  329
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دانش‌آموزان واکسن نزده به مدرسه نروند

اخبار

 آموزش‌وپرورش بهار تمهیدات لازم را درخصوص تزریق واکسن به دانش‌آموزان بیندیشد و دانش‌آموزان واکسن نزده به هیچ عنوان وارد مدارس نشوند و به‌صورت غیرحضوری فعالیت کنند.
فرماندار بهار در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان بهار با بیان این خبر و با اشاره به اهمیت سلامت روان و نقش سلامت روان در کیفیت زندگی و تداوم بنیان خانواده‌ها گفت: همه دستگاه‌های اجرایی، اقدامات مقتضی را انجام دهند و با شبکه بهداشت‌ودرمان همکاری داشته باشند و مردم عزیز نیز می‌توانند به‌صورت رایگان از مشاوره و خدمات سلامت روان شبکه بهداشت‌ودرمان بهره گیرند.
احسان قنبری به راهبردهای صیانت از جمعیت اشاره کرد و افزود: جمعیت به عنوان سرمایه انسانی یکی از مهمترین ارکان مؤثر بر توسعه کشور است و به دلیل پیشروی جمعیت ایران به سمت سالخوردگی، باید شرایط کشور برای افزایش جمعیت و فرزندآوری مهیا شود.
سپس مدیر شبکه بهداشت‌ودرمان شهرستان بهار با اشاره به وضعیت کرونا در شهرستان بهار بیان کرد: با وجود سپری شدن موج پنجم کرونا، ۱۵بیمار در بخش کرونای بیمارستان آیت‌ا... بهاری بستری هستند.
محمد به‌نشان افزود: در سطح شهرستان، در دسترس‌ترین سیستم واکسیناسیون برقرار شده و مراکز تجمیعی واکسیناسیون شهرهای بهار، لالجین، صالح‌آباد و مهاجران ساعت ۸تا ۱۴ و مرکز واکسیناسیون شماره ۲ بهار واقع در میدان شهدا از ساعت ۱۵ تا ۲۰ خدمات‌رسانی می‌کنند.
در ادامه رئیس مرکز بهداشت شهرستان بهار گفت: بازگشایی مدارس، تجمع در مراسم شادی و عزا و رعایت نکردن فاصله‌گذاری اجتماعی و استفاده نکردن از ماسک و عادی‌انگاری درخصوص بیماری کرونا مشکلاتی برای کادر بهداشت‌ودرمان به وجود آورده است.
به گزارش روابط‌عمومی فرمانداری شهرستان بهار، اندامی افزود:  10 هزار و۱۳۴ نفر در سطح شهرستان بهار افراد ۱۲ تا ۱۸سال هستند که ۸ هزار و ۲۱۰ نفر معادل ۸۲ درصد دانش‌آموزان نوبت اول واکسن و  هزار و۶۳۳ نفر معادل ۱۶درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کردند.
وی بیان کرد: از جمعیت مشمول دریافت واکسن کرونا در شهرستان بهار (افراد بالای ۱۲سال) 85/62 درصد نوبت اول و  82/37درصد نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.
 از ۱۱جایگاه سوخت شهرستان ۱۰جایگاه فعال شده است
فرماندار بهار گفت: طبق آماری که تا دیروز به دستمان رسیده از ۱۱جایگاه عرضه سوخت در شهرستان ۱۰جایگاه فعال است و یکی از جایگاه‌ها نیز به دلیل تازه‌ساز و پیشرفته بودن سیستم هنوز فعال نشده است.
احسان قنبری افزود: از ۱۰جایگاه فعال، در ۸ جایگاه سوخت سهمیه‌ای عرضه می‌شود و تنها 2 جایگاه، سوخت آزاد عرضه می‌کنند که در تلاشیم همه جایگاه‌های سوخت را به حالت عادی برگردانیم.
پورحسینی، مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری همدان با اشاره به اینکه طرح جامع پدافند غیرعامل استان همدان تهیه و تدوین شده است، گفت: در این طرح جامع تمامی دارایی‌های حساس، حیاتی و قابل حفاظت استان احصا و شناسایی و تمام تهدیدات آن برآورد و به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ شده است.
همچنین پیش از این جلسه مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری،  فرماندار و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بهار با حضور در یکی از واحدهای تولیدی شهرک صنایع‌غذایی بهار ضمن بازدید از واحدهای تولیدی، به رعایت و توجه جدی بر مسائل مرتبط با پدافند زیستی تأکید کردند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com