| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 125751 |
تاریخ انتشار: 1401-05-24 - 12:38 |
تعداد بازدید: 273 |
|
|
|
|
 مدیرکل استاندارد:
نشان استاندارد باید ضامن ایمنی باشد
اخبار
شهناز کرمی - خبر نگار روزنامه همدان پیام: مدیرکل استاندارد استان در اولین نشست خبری خود با اصحاب رسانه به بیان نقش مهم استانداردها در زندگی و سلامت آحاد مردم جامعه پرداخت و گفت: علامت استاندارد باید ضامن کیفیت و امنیت کالا و خدمات باشد و ارائه بهترین خدمات با بهترین کیفیت را وظیفه خود دانسته و در این حوزه ورود و گسترش بحث آموزش را از اولویتهای خود بیان کرد و گفت :آموزش اصلی ترین رکن در تمام زمینه ها ست که باید به طور جدی پیگیری و اجرا شود .جعفر امیری پریان در ادامه بیان کرد:ابتدا باید مطالبه برای یادگیری ایجاد شود که آموزش به نتیجه مطلوب خود برسد همچنین استاندارد باید به یک مطالبه عمومی تبدیل شود تا تولید کنندگان کالا و خدمات غیر استاندارد مجبور به اجرای استانداردها شوند.
امیری پریان در ادامه افزود: اگر این مطالبه گری در جامعه شکل نگیرد دست متخلفین باز خواهد بود ودرصورت مطالبه گری مردم تولیدات استاندارد جایگزین کالاها وخدمات غیر استاندارد خواهند شد .
امیری پریان در مورد حمایت از تولید گفت: حمایت های استاندارد از تولید و تولید کنندگان از اولویت های این اداره کل است که با ایجاد استانداردهای اجباری و استانداردهای تشویقی و آموزش در جهت تولید کالا و خدمات با کیفیت بالاتر و بهتر صورت خواهد گرفت.
امیری پریان در پایان گفت: اگر مردم از مصرف کالاهای غیر استاندارد اجتناب کنند تولیدکنندگان ناچار به استفاده از معیارها و قوانین استاندارد و ملزم به تولید در چارچوب الزامات استاندارد خواهند شد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|