ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  144067 تاریخ انتشار:  1404-05-06 - 07:00 تعداد بازدید:  79
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیر کل فنی و حرفه‌ای استان در دفتر همدان پیام:
آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، کلید راهبردی توسعه اقتصادی کشور است

نویسنده : مجید بیات

اخبار
 
 آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به‌عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه پایدار در دنیای امروز، نقشی اساسی در ارتقای توانمندی‌های نیروی انسانی، ایجاد اشتغال پایدار و رشد اقتصادی ایفا می‌کند. با توجه به تحولات سریع بازار کار و ورود فناوری‌های نوین، مهارت‌آموزی دیگر یک انتخاب نیست، بلکه ضرورتی انکارناپذیر در مسیر توسعه ملی و منطقه‌ای به شمار می‌رود.
 
در آستانه هفته ملی مهارت، سید هادی حسینی، سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان همدان با حضور در دفتر روزنامه همدان پیام ضمن تبریک این هفته به فعالان عرصه مهارت‌آموزی، بر اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای به عنوان کلید راهبردی توسعه اقتصادی کشور تأکید کرد و گفت: در شرایط فعلی جامعه که با چالش بیکاری، تغییر ساختار مشاغل و ورود تکنولوژی‌های نوین مواجه هستیم، آموزش مهارت‌محور می‌تواند نقش اساسی در پاسخگویی به نیاز بازار و هدایت نیروی کار ایفا کند.
 
وی افزود: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای زمینه‌ساز ورود سریع‌تر افراد به بازار کار است و در عین حال سبب توسعه فردی، ارتقاء سطح زندگی و توانمندسازی اجتماعی می‌شود. این آموزش‌ها با تمرکز بر مهارت‌های عملی، گام مؤثری در کاهش فاصله بین آموزش و اشتغال هستند.
 
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای همدان با اشاره به آمار موجود بیان کرد: در استان همدان، ۲۲ مرکز دولتی و ۱۴۰ کارگاه آموزشی فعال، آموزش‌های مهارتی را به ۱۷ گروه هدف ارائه می‌دهند. این گروه‌ها شامل دانش‌آموزان، دانشجویان، بانوان سرپرست خانوار، زندانیان، کودکان کار، سربازان وظیفه و سایر اقشار نیازمند مهارت هستند.
 
وی با تأکید بر اهمیت نقش آموزشگاه‌های آزاد در توسعه مهارت‌آموزی گفت: استان همدان دارای ۲۰۰ آموزشگاه فنی و حرفه‌ای آزاد و ۶۵ مرکز جوارکارگاهی است که به‌واسطه تعامل مستمر با صنایع و کارخانجات فعال شده‌اند.
 
حسینی به اهمیت تعامل با بخش خصوصی اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر با بیش از ۷۰ کارآفرین در سطح استان همکاری فعال داریم که حضور آنها در فرآیند آموزش موجب ارتقاء کیفیت و مهارت‌آموزی کاربردی شده است.
 
وی افزود: درسال جاری، ۸۰۸۴ دوره آموزشی برای ۲۸۴۰ مرد و ۲۱۸۶ زن در بخش دولتی برگزار شده و در بخش خصوصی نیز ۵۰۲۳ دوره اجرا شده است. این آمار نشان‌دهنده تقاضای بالای جامعه برای فراگیری مهارت‌های کاربردی و بازارمحور است.
 
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای همدان در پایان بر لزوم بازنگری در مدل‌های مهارت‌آموزی و ارتقاء ساختارهای آموزشی تأکید کرد و گفت: با توجه به فرسودگی زیرساخت‌ها و تجهیزات موجود، جذب سرمایه‌گذار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی از اهداف محوری ماست.
 

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com