| يكشنبه - 1 شهريور 1405 - شماره علوم |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 140730 |
تاریخ انتشار: 1403-09-07 - 10:09 |
تعداد بازدید: 180 |
|
|
|
|

قطار سریعالسیر همدان _ تهران باید راهاندازی شود
اخبار
با توجه به قانون بودجه با تأکید بر اجرای قطار سریعالسیر از همدان به تهران اقدامات لازم باید فوری انجام شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دیدار با معاون فنی و معاون مسافری شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران و طرح مطالبات مردم همدان اظهار کرد: بر اختصاص قطار با سرعت بالا به مسیر همدان_ تهران تأکید کرد.
عباس صوفی بیان کرد: با توجه به اینکه همدان مرکزیت استانهای غرب کشور را دارد و از سویی دیگر با توجه به تقاضای بالای مردم، افزایش یک قطار 4ستاره دیگر در مسیر همدان _ مشهد ضروری است.
وی تصریح کرد: با توجه به قانون بودجه با تأکید بر اجرای قطار سریعالسیر از همدان به تهران اقدامات لازم باید فوری انجام شود. همچنین اتصال مسیر ریلی همدان به ملایر و از سویی اتصال قطار سنندج به عراق از طریق مرز باشماق از دیگر طرحهای ریلی استان است که مورد مطالبه جدی مردم و نمایندگان مجلس شواری اسلامی در حوزه انتخابیه است.
به گزارش دفتر روابط عمومی نماینده، صوفی در بخش دیگر سخنانش اتصال منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد به خطوط ریلی کشور را نیز مورد توجه قرار داد و اظهار کرد: این اتصال میتواند در رونق اقتصادی این منطقه تأثیرگذار باشد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|