ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  103373 تاریخ انتشار:  1398-10-07 - 10:12 تعداد بازدید:  113
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

هنرمندان صنایع دستی و راهنمای گردشگران بیمه می‌شوند

اخبار


 بررسی تبصره‌های ارجاعی بودجه ۹۹ کشور در کمیسیون متبوع ، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: پوشش بیمه تامین اجتماعی هنرمندان صنایع‌دستی و راهنمایان گردشگری با تأیید وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصویب شد.
به گزارش ایرنا، فاطمه ذوالقدر از افزایش ۱۰ درصدی هزینه صدور و تمدید روادید به کشورمان خبر داد و گفت: درآمد حاصل از این مبلغ صرف توسعه زیرساخت‌های گردشگری می‌شود.
 وی در تشریح نشست کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اعضای کمیسیون فرهنگی در نشست امروز تبصره‌های ارجاعی لایحه بودجه سال ۱۳۹۹ کل کشور به کمیسیون را بررسی کرده و پیشنهادات خود را جهت ارائه به تلفیق مطرح کردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی، گفت: یکی از پیشنهاداتی که در نشست امروز تصویب شد، پوشش بیمه تأمین اجتماعی هنرمندان صنایع‌دستی و راهنمایان گردشگری با تأیید وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری بود.
وی افزود: همچنین پیشنهاد شد که مبلغ ۵۰ میلیارد ریال از محل ردیف اعتبارات ریاست جمهوری کسر و به مؤسسات، مراکز، کانون‌ها، تشکل‌های صنفی وابسته به خانه تئاتر اضافه شود. در غیر این صورت از اعتبار فصل ۵ وزارت فرهنگ کسر و این ردیف اضافه شود که این پیشنهاد هم به تصویب اعضا رسید.
ذوالقدر یادآور شد: پیشنهاد دیگری که در کمیسیون فرهنگی به تصویب نمایندگان رسید، افزایش ۱۰ درصدی هزینه صدور و تمدید روادید به کشور و اختصاص رقم ۱۲۰۰ میلیارد ریال از این محل برای توسعه زیرساخت‌های مرتبط با بخش گردشگری، صنایع‌دستی و میراث فرهنگی به وزارتخانه مربوطه بود.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس خاطرنشان کرد: همچنین در نشست امروز پیشنهاد شد که به وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری اجازه داده شود برای ساخت، بهسازی و بازسازی، حفاظت و مرمت، ایمن‌سازی تأسیسات و تجهیزات موزه‌ها و مجموعه‌های فرهنگی و تاریخی و گردشگری نسبت به دریافت کمک بلاعوض تا مبلغ ۳۰ میلیون دلار از مؤسسات، سازمان های خارجی بین‌المللی و اشخاص حقیقی و حقوقی داخلی و خارجی اقدام کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com