| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 124950 |
تاریخ انتشار: 1401-04-26 - 12:08 |
تعداد بازدید: 156 |
|
|
|
|

شورا به دنبال خواهر خواندگی همدان و کربلا
اخبار
خواهرخواندگی همدان و کربلا موضوعی است که در سفر یکی از اعضای شورای شهر به کربلای معلی و دیدار با شهردار آن پیگیری شده است.
رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر همدان در جلسه کمیسیون بودجه با اشاره به سفر به کربلای معلی و پیگیری موضوع گفت: دیپلماسی شهری پدیدهای جدید است و در این موضوع مدیریت شهری دو شهر با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و از ظرفیتهای یکدیگر بهرهمند میشوند.
اکبر کاووسی امید بیان کرد: در دیپلماسی شهری هیچ گونه محدودیتی برای ارتباط با سایر شهرها در نقاط مختلف جهان نیست.
وی با بیان اینکه خاستگاه شورای ششم با اولویت فرهنگ است، گفت: بر این اساس در بودجه 1401 تنها ردیفی که به صورت عملیاتی و خارج از نکات مربوط به تحقق بودجه دیده شد، ردیفهای هزینهای مربوط به فرهنگ در کل شهرداری و به ویژه در سازمان فرهنگی بوده که باید 100 درصد تحقق یابد.
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و مالی شورای شهر همدان ادامه داد: یک سال از عمر شورا و مدیریت شهری سپری شد و در صورت جلو رفتن با روال کنونی، کاری پیش نخواهد رفت؛ باید میز مشترک تشکیل و کار مردم هر چه سریعتر راه بیافتد. کاوسیامید در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع فرهنگ و نقش سازمان فرهنگی شهرداری در این خصوص، تصریح کرد: اهمیت فرهنگ در مدیریت شهری یک عنصر پایه است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|