ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  142563 تاریخ انتشار:  1404-01-25 - 12:22 تعداد بازدید:  175
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

انتصاب سرپرست جدید منطقه ۵ شهرداری همدان
منطقه‌ای با اصالت تاریخی و چشم‌اندازی جهانی برای گردشگری

اخبار


آئین تکریم و معارفه سرپرست جدید منطقه ۵ شهرداری همدان با حضور معاونان مالی، اقتصادی، برنامه‌ریزی، عمرانی و مدیر حراست شهرداری همدان برگزار شد.

در این مراسم، در حکمی از سوی شهردار همدان، محمدرضا فیضی‌منش به‌عنوان سرپرست منطقه ۵ منصوب شد و از خدمات میلاد کریمی، مدیر پیشین این منطقه، قدردانی به‌عمل آمد.

 منطقه ۵؛ از مبدأ تاریخ تا مقصد گردشگری جهانی

سرپرست شهرداری منطقه ۵ در سخنانی، با اشاره به جایگاه ویژه این منطقه در بافت تاریخی و فرهنگی کشور، آن را «مبدأ تاریخ و اصالت» نامید و افزود: این منطقه با بهره‌گیری از ظرفیت‌های تاریخی و فرهنگی خود، به مقصدی شاخص برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل شده است.

محمدرضا فیضی‌منش در ادامه اظهار کرد: این منطقه فرصتی بی‌نظیر برای آشنایی با میراث فرهنگی همدان و تجربه غنای تمدنی آن فراهم می‌آورد.

وی همدان را از کهن‌ترین شهرهای ایران دانست و با اشاره به جاذبه‌هایی چون گنجنامه، هگمتانه، آرامگاه بوعلی‌سینا، باباطاهر، گنبد علویان و حمام قلعه، اظهار کرد: شهرداری منطقه ۵ با هدف حفاظت از این هویت تاریخی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری، برنامه‌ریزی گسترده‌ای را در دستور کار دارد.

فیضی‌منش با تأکید بر اهمیت راه‌اندازی این منطقه گفت: آغاز به کار منطقه ۵، گامی در راستای احیای اصالت، توسعه زیرساخت‌ها و فراهم‌سازی بستر مناسب برای میزبانی شایسته از گردشگران از سراسر دنیاست. این منطقه به نقطه‌ای کلیدی در مسیر شناخت هویت تاریخی همدان و ایران بدل خواهد شد.

در ادامه این مراسم، مجتبی حمزه‌رستگار، معاون برنامه‌ریزی و سرمایه انسانی شهرداری همدان، با اشاره به مراحل اجرایی شدن مصوبات تشکیل منطقه ۵، از اختصاص بودجه‌های ویژه برای ارتقای این منطقه خبر داد و تصریح کرد: نیروی انسانی مورد نیاز این منطقه از مناطق دیگر شهرداری تأمین خواهد شد و با توجه به سابقه مدیریتی فیضی‌منش، اطمینان داریم شاهد تحولی جدی در منطقه ۵ خواهیم بود.

رضا ابرار خرم، معاون مالی و اقتصادی شهرداری نیز شکل‌گیری منطقه ۵ را گامی مهم در احیای بافت فرسوده شهر دانست و ضمن قدردانی از تلاش‌های میلاد کریمی در مراحل اخذ مجوز و تشکیل منطقه، گفت: فیضی‌منش با عملکرد موفق خود در منطقه ۳، پروژه‌های عمرانی متعددی را به سرانجام رساند که امروز ثمره آنها مشهود است.

همچنین، علی ضمیر، معاون امور زیربنایی شهرداری، با تقدیر از زحمات کریمی، انتصاب فیضی‌منش را نقطه عطفی در مسیر تحقق اهداف جهادی شهرداری عنوان کرد و افزود: عملکرد درخشان او در منطقه ۳، به‌ویژه در مناطق کم‌برخوردار، نویدبخش تحولی مشابه در منطقه ۵ خواهد بود.

مدیر حراست شهرداری همدان نیز در ادامه ضمن تقدیر از زحمات کریمی، مدیر اسبق منطقه ۵ اظهار کرد: با سابقه درخشان و قابل دفاع مهندس فیضی‌منش در سمت‌های مدیریتی سابق، اعم از مدیریت حراست شهرداری همدان و مدیر منطقه ۳، شاهد تحولی چشمگیر در این منطقه نیز خواهیم بود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com