ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

Today : Wed, August 5, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  133313 تاریخ انتشار:  1402-04-27 - 12:06 تعداد بازدید:  857
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

حاجی‌بابایی:
منطقه اقتصادی فامنین ۲۵۰ میلیارد اعتبار گاز گرفت

اخبار


 ۲۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای انتقال گاز به منطقه اقتصادی جهان آباد فامنین اختصاص یافت و عملیات اجرایی این طرح به طول ۱۶ کیلومتر طی روزهای آینده آغاز می شود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: تجهیزات لازم برای اجرای این طرح توسط شرکت گاز استان همدان انجام شده و شاهد مساعدت‌های بسیار خوب استاندارهمدان، فرماندار فامنین و سایر مدیران اجرایی همچون شرکت شهرک‌های صنعتی هستیم.

حمیدرضا حاجی بابایی خاطرنشان کرد: حل مشکلات این طرح کلان اقتصادی ۲ هزار هکتاری زمینه ساز ۳۰ هزار در واحدهای مختلف تولیدی خواهد شد و مورد توجه جدی دولت است.

وی به مزیت‌های منحصر به فرد منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد فامنین اشاره کرد و گفت: با توجه به شاخص‌هایی همچون همجواری با چند استان، سهولت دسترسی به بازارهای مصرف داخلی و خارجی و فراهم بودن زیرساخت‌ها، سرمایه داران را برای سرمایه گذاری در این مکان فرا خواند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: علاوه بر این مزایا، دسترسی سریع و آسان به نقاط مختلف کشور از طریق خطوط ریلی و جاده‌ای و فاصله مناسب با پایتخت را از دیگر ویژگی‌های اختصاصی منطقه اقتصادی جهان آباد برشمرد که سرمایه گذاران را برای مشارکت در این منطقه ترغیب می‌کند.

به گفته وی در منطقه اقتصادی جهان آباد محدودیتی برای استقرار صنایع وجود ندارد و طیف گوناگونی از واحدهای تولیدی می‌توانند مستقر شوند.

منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد فامنین نزدیک به ۲۰ سال قبل در سفر رهبر معظم انقلاب به همدان مصوب شد و از آن زمان این منطقه برای آباد شدن تنگی و تلخی‌های بسیار کشیده اما با اتفاق‌هایی که امسال رخ داد قدری از غم و غصه هایش کاسته شده است.

مرداد ماه سال گذشته نیز علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در جریان سفر هیأت دولت به استان همدان، از منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد در فامنین بازدید کرد تا از نزدیک در جریان مشکلات این شهرستان قرار گیرد.

محرابیان در این دیدار چهره به چهره که در محل فرمانداری شهرستان فامنین برگزار شد، ضمن اطلاع از مشکلات و دغدغه‌های این منطقه، دستورات لازم را در خصوص رفع آن صادر کرد.

تأسیس منطقه ویژه اقتصادی جهان‌آباد فامنین با ۲ هزار هکتار مساحت در فروردین‌ماه ۱۳۸۸ به تصویب مجلس رسید.

این منطقه با داشتن ویژگی‌هایی همچون دسترسی به بازار عراق، همجواری با قطب‌های صنعتی بزرگ و آزادراه کربلا به عنوان شاهراه ارتباطی غرب کشور، نزدیکی به مرز خسروی و قابلیت اشتغال‌زایی حدود ۳۰ هزار نفر می‌تواند نقش موثری در پیشرفت و توسعه استان ایفا کند و فرصت ارزشمندی برای سرمایه‌گذاری است و در صورت حل مشکلات، رفع محرومیت منطقه را به دنبال خواهد داشت.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com