ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  140153 تاریخ انتشار:  1403-08-02 - 09:20 تعداد بازدید:  223
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس اتاق اصناف همدان برکنار شد

اقتصادی


مدیرکل صمت استان همدان از رسیدگی به پرونده تخلفات صنفی رئیس اتاق اصناف همدان خبر داد.

احمد شانیان در جلسه کمیسیون نظارت بر اصناف مرکز استان همدان، گفت: رئیس اتاق اصناف همدان دارای تخلفاتی بود که براساس قانون و با همکاری مراجع ذی‌ربط مورد رسیدگی قرار گرفت.

وی افزود: تخلفات صنفی ایشان در کمیسیون مطرح و پس از بررسی‌های دقیق کارشناسی در چند مرحله، با اکثریت آرا کمیسیون نظارت، به اسقاط شرایط ایشان رأی داد.

رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف مرکز استان همدان ادامه داد: به استناد قوانین نظام صنفی نامبرده شامل اسقاط شرایط شد که این موضوع مانع از ادامه فعالیت نامبرده در ریاست اتاق اصناف شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل صمت استان، شانیان اظهار کرد: به‌زودی انتخابات میان دوره‌ای برای انتخاب اعضا و رئیس جدید اتاق اصناف برگزار می‌شود.

 واحدهای تولیدی همدان برای مجوز تحقیق و توسعه اقدام کنند

مدیرکل‌ صمت استان همدان با بیان اینکه فراخوان دریافت مجوزهای تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی استان به تازگی منتشر شده است، گفت: واحدهای تولیدی استان برای دریافت مجوز اقدام کنند.

شانیان اظهار‌ کرد: پروانه تحقیق و توسعه برای تمام واحدهای تولیدی و خدماتی، شهرک‌های صنعتی و صنفی فناور دانش‌بنیان که دارای پروانه بهره‌برداری هستند، قابلیت صدور دارد و در صورت احراز شرایط لازم انجام می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد: در راستای حمایت از واحد‌های صنعتی، معدنی وتجاری استان در راستای ارتقای تخصص و افزایش کیفیت محصولات شرکت‌های مذکور، آماده صدور پروانه تحقیق و توسعه در اسرع وقت هستیم تا بزودی با تجهیز واحد‌های تولیدی استان به واحد تحقیق و توسعه شاهد پیشرفت و تعالی استان همدان باشیم.

مدیرکل صمت استان همدان همچنین، افزود: سیاست راهبرد ما در اداره کل صمت استان ترغیب سرمایه‌گذاران بر ایجاد کارآفرینی مبتنی بر فناوری روز است تا قابلیت رقابت‌پذیری تولیدات داخلی همدان در مجامع ملی و بین‌المللی افزایش یابد.

شانیان افزود: در استان همدان 13شرکت در زمینه تحقیق و توسعه در یک سال گذشته مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند که با انتشار فراخوان جدید انتظار رشد این عدد را داریم.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com