ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  101420 تاریخ انتشار:  1398-08-20 - 09:28 تعداد بازدید:  179
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معاون رئيس جمهور دستور تامین بودجه انتقال آب به همدان را صادر کرد
سرانجام پروژه 64 درصدی تالوار

اقتصادی

طرح انتقال آب به همدان پس از مدت‌ها بلاتکلیفی با اقبال روبرو شده و با تأکید معاون رئیس‌جمهور مقرر شد که اعتبار لازم برای آن تأمین شود تا شاید این مصوبه پایانی باشد بر قصه پر غصه‌ای که ۱۵ سال به درازا کشیده شده است.
مشکل انتقال آب به همدان بارها از رسانه‌ها مطرح‌شده و هر بار مسئولان وعده‌های شیرینی را برای پایان آن داده‌اند، اما هیچ‌یک به سرانجام نرسیده است.
این بار هم خبرهایی به گوش می‌رسد که از خارج شدن طرح از بلاتکلیفی باوجود پیشرفت 63 درصدی خبر می‌دهد؛ وعده‌هایی که اگر به‌موقع محقق شود بازهم سه چهار سالی طول می‌کشد تا طرح به سرانجام برسد.
هفته گذشته بود که خبر برگزاری جلسه مشترک مسئولان استان با وزیر نیرو و معاون رئیس‌جمهور برای تعیین تکلیف شدن طرح 15 ساله انتقال آب به همدان متشر شد؛ جلسه‌ای که قرار بود ديروز 18 آبان در تهران برگزار شود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس درباره اين جلسه گفت: برای چاره‌اندیشی در مورد طرح انتقال آب به همدان ديروز جلسه‌ای با حضور رضا اردکانیان، وزیر نیرو و محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور با استاندار و نمایندگان مردم همدان در مجلس برگزار و تصمیم‌های خوبی گرفته شد. معاون رئیس‌جمهور در این جلسه ضمن موافقت با نامه اخیر استان نسبت به لزوم تخصیص 100 میلیارد تومان در بودجه 98 برای تکمیل طرح به وزیر نیرو تأکید کرد که اعتبار لازم برای طرح از هر راه ممکن مانند فروش اوراق مشارکت تا پایان امسال تأمین شود.
امير خجسته افزود: از طرف دیگر در این جلسه مصوب شد که در بودجه سال آینده هم رقم قابل‌ملاحظه‌ای برای طرح انتقال آب به همدان اختصاص یابد.
وي با بیان اینکه طرح انتقال آب به همدان 400 تا 500 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، بيان کرد: در بودجه 98 تنها 5 میلیارد تومان برای این طرح اختصاص‌یافته که با این رقم 100 سال طول می‌کشيد تا آب به همدان برسد.
خجسته گفت: این طرح در حال حاضر 63 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با توجه به مشکلاتی که همدان در سال‌های اخیر داشته؛ اجرای آن بسیار ضروری است.
طرح انتقال آب به همدان از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به همدان است که از سال 83 تاکنون به نتیجه نرسیده و تأخیر در تحویل این طرح سبب افزایش قیمت‌ها و نیاز به اعتبار بیشتر شده درحالی‌که اگر این طرح در همان سال‌های نخست اجرا می‌شد به رقم بسیار پایین‌تری نیاز داشت.
پیرو این مصوبه تاکنون ۱۳۰ کیلومتر لوله گذاری انجام شده و ۵۳ کیلومتر باقی مانده است.
اعتبار این پروژه بر اساس مصوبات جلسه باید در اولویت تأمین و تخصیص اعتبارات قرار گیرد و مسیر منبع موجود اصلاح شده و به سمت منبع جدید هدایت شود.
همدان روزانه نیاز به تأمین ۶۳ میلیون متر مکعب آب شرب دارد، این میزان آب از منبع سد تالوار تامین نشده و ظرفیت سد تالوار پاسخگوی تأمین این نیاز نیست بنابراین منبع دیگری برای این امر جایگزین شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com