ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  121569 تاریخ انتشار:  1400-10-14 - 07:00 تعداد بازدید:  161
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

عملیات اجرایی ساخت ۵۰ واحد مسکونی مددجویان در ملایر آغاز شد

اقتصادی
 ملایر-خبرنگار همدان پیام: همزمان با گرامیداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی و شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) عملیات اجرایی ۵۰ واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد امام‌خمینی(ره) آغاز شد.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر روز گذشته در آیین آغاز عملیات اجرایی ۸واحد مسکونی مددجویان کمیته امداد بخش جوکار در قالب احداث ۵۰ واحد مسکونی مددجویان شهرستان ملایر گفت: طبق تفاهمنامه‌ای با کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بسیج سازندگی ساخت ۴۰ هزار واحد مسکونی برای مددجویان این نهاد را در برنامه دارد که سهم این شهرستان ۵۰ واحد مسکونی است.
علی سیاوشی افزود: در همین رابطه نخستین مرحله ساخت این واحدهای مسکونی در بخش جوکار با 8 واحد مسکونی آغاز شد که در مدت زمان تعیین شده ساخته شده و تحویل مددجویان می‌شود.
وی گفت: برای ساخت این تعداد واحد مسکونی ۲ قطعه زمین هر کدام به متراژ ۲۰۰مترمربع توسط خدایار اکبری و مرحومه حاجیه خانم فراهانی اهدا شد.
سیاوشی تأکید کرد: چنانچه زمین‌های موردنظر و متراژ آنها، آمار و اطلاعات و پروانه ساخت هرچه سریعتر شناسایی، تکمیل و تحویل بسیج سازندگی شهرستان شود، بلافاصله نسبت به ساخت واحدهای مسکونی اقدام می‌کنیم.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر ادامه داد: در این آیین همچنین یک واحد مسکونی کمیته امداد به مساحت ۶۰ مترمربع در شهر جوکار افتتاح شد که این واحد توسط گروه جهادی حضرت زینب(س) و همکاری حوزه مقاومت بسیج محمدرسول‌ا...(ص) و حوزه مقاومت علی‌ابن ابیطالب(ع) و استفاده از ظرفیت خیران و کمیته امداد مرمت و بازسازی شد. سیاوشی گفت: بسیج سازندگی برای مرمت و بازسازی منازل مسکونی مددجویان و محرومان در بخش‌های مختلف آمادگی کامل دارد و هم اکنون نیز بازسازی جاده روستای میشن را در دست اقدام داریم.
وی همچنین به پرداخت تسهیلات بسیج سازندگی این شهرستان اشاره کرد و گفت: در این هفته همزمان با سالروز شهادت سردار سلیمانی و ایام فاطمیه و شهادت حضرت زهرا(س)، طبق تفاهمنامه‌ای با بانک‌های ملت، تجارت و صادرات ۵۵۰ میلیون تومان به متقاضیان برای ایجاد کارگاه‌های تولیدی، طرح‌های اقتصاد مقاومتی و صنایع تبدیلی جذب و پرداخت شد.
 پرداخت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات در بخش کشاورزی 
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه ملایر همچنین از پرداخت ۴۰۰ میلیون تومان وام مرابحه توسط بانک ملت و ۹۰۰ میلیون تومان تسهیلات به اعضای صندوق‌های قرض‌الحسنه توسط بانک تجارت خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این ۶۰۰ میلیون تومان تسهیلات نیز توسط بانک صادرات برای تعاونی‌هایی همچون کارگاه‌های مرواربافی و خیاطی جذب و پرداخت شد که این کارگاه‌ها در حال گسترش در سطح شهرستان است. سیاوشی یادآور شد: در حال‌حاضر تفاهمنامه‌ای با بانک کشاورزی منعقد کرده‌ایم که در قالب این تفاهمنامه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات در بخش کشاورزی و اشتغالزایی جذب و پرداخت می‌شود.
وی تأکید کرد: تسهیلات بسیج سازندگی به بسیجیان، گروه‌های جهادی و اعضای صندوق‌های قرض‌الحسنه که دارای طرح‌های توجیهی پرداخت می‌شود و راستی‌آزمایی از این طرح‌ها شامل داشتن گواهی مهارت، پایداری عرصه و اشتغال صورت می‌گیرد.
سیاوشی از بانک‌های عامل خواست در ارائه تسهیلات بانکی و دریافت ضمانت‌های بانکی، روند را برای متقاضیان تسهیل کنند، چراکه اولویت ما در ارائه این تسهیلات محرومیت‌زدایی و کمک به ایجاد اشتغال و تولید است.
 

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com