ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

Today : Wed, August 12, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  132571 تاریخ انتشار:  1402-03-22 - 08:54 تعداد بازدید:  708
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

جزئیات استفاده از یارانه 80هزار تومانی
امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی هست؟

اقتصادی

 

برخی کاربران در پی آغاز مرحله جدید اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی و افزایش ۸۰هزار تومانی مبلغ یارانه پرسش‌هایی را در خصوص نحوه استفاده از این اعتبار، اسامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای، چگونگی خرید با کارت‌های بانکی و امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی مطرح کرده‌اند که در این گزارش به آنها پاسخ داده می‌شود.

بر اساس مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیکی که از روز شنبه ۱۳ خرداد ماه آغاز شده است، خانوارهای مشمول دهک اول تا سوم و در گام نخست خانوارهای تحت پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (‌ره) که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی دریافت می‌کنند، در صورتی که ۷۰ درصد مبلغ یارانه خود را به خرید ۱۱قلم کالای اساسی پیش‌بینی شده در این طرح اختصاص بدهند، می‌توانند از افزایش ۲۰درصدی مبلغ یارانه و شارژ ۸۰هزار تومانی بهره‌مند شوند.

در واقع اگر هر یک از اعضای خانوارهای دهک اول تا سوم مبلغ ۳۲۰ هزار تومان از اعتبار یارانه ۴۰۰ هزار تومانی خود را صرف خرید کالابرگ کنند، مبلغ ۸۰هزار تومان دیگر در اعتبار یارانه آنها شارژ می‌شود که با استفاده از این اعتبار می‌توانند ۱۱قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، گوشت منجمد گوساله، مرغ، تخم مرغ، پنیر سفید، شیر کم چرب پگاه، ماست کم چرب، روغن مایع، ماکارونی، قند و شکر و حبوبات را از هر نام و نشان تجاری انتخاب و خریداری کنند.


 از کدام فروشگاه‌ها می‌توان کالابرگ خرید؟

در حال حاضر 6فروشگاه زنجیره‌ای افق کوروش، رفاه، دیلی مارکت، جانبو، گندم و هفت به این طرح ملی پیوسته‌ و به وزارت کار متصل شده‌اند و طبق اظهارات معاون رفاه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تعداد این فروشگاه‌ها به ۸ فروشگاه افزایش یافته و امکان خرید از تمام شعب این فروشگاه‌ها برای مردم فراهم شده است.
خانوارها و متقاضیان خرید کالابرگ الکترونیکی برای اطلاع از اسامی فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نشانی آنها می‌توانند به سایت (شما) به نشانی https://shoma.sfara.ir مراجعه و یا از طریق نرم افزارهای مایکت، سیب و کافه بازار برنامه شما را دانلود و لیست فروشگاه‌ها را مشاهده کنند.

آیا امکان خرید اینترنتی وجود دارد؟

در حال حاضر امکان خرید اینترنتی از فروشگاه مجازی فراهم نیست اما به زودی امکان خرید از فروشگاه مجازی متصل به سامانه شما فراهم خواهد شد.

 با کدام یک از کارت‌های بانکی می‌توان کالابرگ خرید؟

خانوارها برای خرید کالا هیچ محدودیتی ندارند ولی از همه کارت‌های بانکی اعضای خانواده نمی توان برای این منظور استفاده کرد بلکه امکان خرید کالابرگ تنها از کارت‌های بانکی که به اسم سرپرست خانوار است، وجود دارد. چون اعتبار یارانه کالابرگ به سرپرست خانوار اختصاص یافته است، بنابراین فرقی نمی‌کند که از کدام یک از کارت‌های بانکی سرپرست خانوار برای خرید کالابرگ استفاده شود.

نکته قابل توجه اینکه اعتبار یارانه کالابرگ به حساب سرپرست خانوار واریز نمی‌شود بلکه روی کد ملی او شارژ شده است به همین دلیل با هر کارت بانکی که متعلق به سرپرست باشد می‌توان خرید را انجام داد.

 آیا می‌توان شارژ ۸۰هزار تومانی را برداشت کرد؟

در این مرحله امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰هزار تومانی وجود ندارد و این اعتبار با این هدف به یارانه خانوارها اضافه شده که صرف خرید کالاهای اساسی شود.

به گفته معاون رفاه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی شروطی برای استفاده از این اعتبار گذاشته شده تا جای ممکن هزینه‌ها به سمت خرید سبد برود و مردم به ویژه دهک‌های پایین از این سبد استفاده کنند. بنابراین امکان برداشت نقدی شارژ ۸۰ هزار تومانی وجود ندارد و صرفاً به شرط خرید ۷۰درصد یارانه ۴۰۰هزار تومانی این مبلغ را می‌توان جهت خرید کالابرگ اختصاص داد.

در صورت عدم خرید کالابرگ و مواد غذایی اعتبار شارژ ۸۰ هزار تومانی همان ماه از بین می‌رود ولی ماه بعد مجدداً به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود. یارانه ۴۰۰ هزار تومانی به قوت خود باقی است و فرد هر زمان که بخواهد می‌تواند آن را نقدی برداشت یا کالابرگ خریداری کند.

خرید در طرح کالابرگ الکترونیکی کاملاً اختیاری است و خانوارها می‌توانند به جای برداشت نقدی یا خرید کالابرگ، مبلغ یارانه خود را به شکل پس‌انداز در حساب نگه دارند تا با آن اقلام ضروری و موردنیاز خانوار را تهیه کنند اما استفاده از اعتبار ۸۰ هزار تومانی مشروط به این است که ۳۲۰ هزار تومان از مبلغ ۴۸۰ هزار تومان صرف خرید کالای اساسی پیش‌بینی شده در این طرح شود.

در حال حاضر دولت درصدد است که دهک‌های اول تا سوم را مشمول افزایش ۲۰ درصدی یارانه (۸۰ هزار تومان) کند که در فاز نخست، این طرح شامل اعضای تحت پوشش کمیته امام خمینی (ره) و سازمان بهزستی شده و سایر دهک‌های اول تا سوم به تدریج اطلاع‌رسانی می‌شوند و به این طرح می‌پیوندند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com