ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  101897 تاریخ انتشار:  1398-09-05 - 11:49 تعداد بازدید:  201
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

کاهش قیمت گوشت قرمز در همدان

اقتصادی


 قیمت دام زنده و گوشت قرمز روند کاهشی داشته به‌طوری‌که از آغاز فروردین تا پایان آبان امسال قیمت گوسفند زنده ۱۵ درصد کاهش و گوساله زنده ۵۰ درصد کاهش داشته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با تأکید بر کاهش قیمت دام زنده در استان همدان، گفت: قیمت هر کیلوگرم گوساله در فروردین امسال ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان بوده که در آبان‌ماه به ۲۵ هزار تومان رسیده و لاشه گاو و گوساله میز ۵۹ درصد کاهش قیمت داشته است.
محمد نظرپور با اشاره به کاهش ۳۰ درصدی قیمت لاشه گوسفندی در هشت ماهه امسال، افزود: قیمت ران گوسفندی ۱۳ درصد کاهش داشته است. وي از افزایش سه درصدی تولید گوشت قرمز در هشت ماهه امسال خبر داد و به ايسنا گفت: در هشت ماهه امسال ۲۱ هزار تن گوشت قرمز در استان همدان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد سه درصدی دارد.
نظرپور با بیان اینکه در استان همدان ۳۷۰ هزار رأس دام سنگین و یک میلیون و ۴۰۰ هزار رأس دام سبک وجود دارد، اظهار کرد: سالانه ۹۷ هزار رأس دام سنگین قابل کشتار و ۴۲۹ هزار رأس دام سبک قابل کشتار در استان همدان تولید می‌شود.
وی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال ۱۱ هزار و ۵۲۸ رأس دام سنگین در میدان دام استان همدان عرضه شده که نزدیک به ۱۱ هزاررأس کشتار شده است، خاطرنشان کرد: در هشت ماهه امسال ۱۶۲ هزار رأس دام سبک در میدان دام استان عرضه شده که ۹۷ هزار رأس در کشتارگاه‌های استان کشتار شده است.
وی با تأکید بر حمایت از تولید گوشت قرمز در استان همدان، بیان کرد: ترکیب ژنتیکی گوسفند پر بازده در ۲۴ گله با ۱۶۹۸ رأس، بهبود مدیریت گاوداری‌ها، ثبت مشخصات و رکوردگیری، صدور شناسنامه ۲۴ گله با ۲۶ هزار رأس دام و توزیع ۸۰۰۰ دوز نژاد ژنی سمینتال به از اقدامات حمایتی در بخش دامداری‌هاست.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با اشاره به معرفی ۲۳۵ نفر برای دریافت ۱۶۰ میلیارد تومان تسهیلات به بانک‌ها، گفت: در هشت ماهه امسال ۲۴ هزار تن سبوس، ۸۰۰۰ تن جو و ۳۱۰۰ عدد بلوس مواد معدنی در بین دامداران توزیع شده است.
وی با بیان اینکه ۱۸۰ هزار رأس از دام‌های استان همدان هویت‌دار شده‌اند، یادآور شد: حمایت در راستای ایجاد واحدهای صنعتی جدید در استان همدان از برنامه‌های حمایتی سازمان جهادکشاورزی است که در حال حاضر واحد ۳۰۰۰ رأسی در شهرستان ملایر، واحد ۶۰۰۰ رأسی در رزن و واحد ۳۰۰۰ رأسی در اسدآباد در حال پیگیری است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com