ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 4 مهر 1405 - شماره 5519
 


امروز : دوشنبه ، 6 مهر 1405

Today : Mon, September 28, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  103142 تاریخ انتشار:  1398-10-02 - 10:20 تعداد بازدید:  151
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پمپ‌های بنزین کم‌فروش، پلمپ شدند

اقتصادی


 رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: بنزین تولیدی کشور از نظر شاخص‌های آلایندگی همچون گوگرد، بنزن و آروماتیک‌ها که بر آلودگی هوا اثرگذار هستند، هیچ مشکلی نداشته و استانداردهای لازم را دارد.
به گزارش ایسنا، نیره پیروزبخت در نشست خبری با بیان اینکه در ماه‌های اخیر افزایش قیمت بنزین موجبات نارضایتی مردم را فراهم‌کرد، اما نگرانی‌ دیگر از منظر استاندارد برای بنزین وجود داشته است، گفت: زمانی که بحث قیمت پیش می‌آید، متأسفانه هم روی کیفیت و هم کمیت محصول اثرگذار خواهد بود. یک هجمه گسترده و فوری به بازار و جایگاه‌های بنزین ایجاد شد. ما سریع به همه استان‌ها ابلاغ کردیم که تمام نازل‌ها بررسی‌شوند تا کم‌فروشی صورت نگیرد.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران اعلام کرد: در آبان ماه ٩٨، 5 هزار و ١٠٠ مورد نازل بنزین تحت بازرسی قرار گرفت که ٢١۵ مورد آن‌ها مردود بودند. در آذرماه نیز تا پیش از آنکه بخشنامه سازمان منعکس شود، 4 و ٩٧٨ مورد بازرسی انجام شده که ١۶٣، مورد مردود بوده‌اند؛ طی یک هفته‌ای هم که نامه سازمان به استان‌ها ارجاع شده است، حدود ١٠٠٠ مورد ظرف یک هفته (١٩ تا ٢٧ آذرماه) بازرسی شد که ٣۵ مورد مردود بودند. منظور ما از مردود بودن این است که کم‌فروشی داشته‌اند که بلافاصله پلمب می‌شوند.
وی در رابطه با موضوع کیفیت بنزین اظهار کرد: آزمایش‌های استاندارد در همه شهرهای کشور و در دو فصل گرم و سرد سال انجام می‌شود و مطابق آزمایش‌ها، تاکنون کیفیت بنزین تولیدی هیچ مشکلی نداشته و استانداردهای لازم را پاس می‌کند. استاندارد پیشین بنزین در کشور معادل استاندارد یورو ۲ بود که به استاندارد ملی، معادل یورو ۴ تبدیل شده است. چند ماهی است که بهبود استاندارد بنزین معادل یورو ۵ در دستور کار قرار گرفته، اما از این پس کاهش شاخص‌های آلایندگی هوا چندان محسوس نیست، به عنوان نمونه شاخص گوگرد از ۵۰ pmm به ۲۰ یا ۳۰ ppm کاهش خواهد یافت، اما به صفر نخواهد رسید.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، موتورخانه‌های واحدهای تجاری و دولتی را یکی از منابع مهم آلایندگی هوا در فصول سرد سال برشمرد و گفت:‌ پارسال ۲هزار و ۶۰۰ موتورخانه از سوی این سازمان بازرسی شدند.
وی در رابطه با استانداردهای گازوئیل نیز اظهار کرد: گازوئیل در کشور ما مشمول استاندارد اجباری نیست، اما وزارت نفت مکلف شده در سال ۱۴۰۰ گازوئیل استاندارد عرضه کند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
پاکی آوردی ای امید سپید
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com