ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 4 مهر 1405 - شماره 5519
 


امروز : يكشنبه ، 5 مهر 1405

Today : Sun, September 27, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137490 تاریخ انتشار:  1403-02-02 - 10:02 تعداد بازدید:  187
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ایجاد خدمات زیربنایی در ساخت و سازهای مسکن ملی

اقتصادی


خدمات زیربنایی مورد نیاز برای سکونت در محلات اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن با همکاری دستگاه‌های متولی ایجاد می‌شود.

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی همدان گفت: طرح نهضت ملی مسکن با سرعت قابل قبولی در شهرهای مختلف استان در حال اجرا است و هم زمان با اجرای آن، زیرساخت‌های مورد نیاز سکونت از جمله ایجاد محوطه‌سازی، فضاهای آموزشی، مراکز تجاری، اداری، فرهنگی، انتظامی و مذهبی با مشارکت دستگاه‌های متولی ایجاد می‌شود.

علی عباسیان با اشاره به اینکه ساختمان‌های طرح نهضت ملی مسکن در اطراف شهرها ساخته می‌شود و نیازمند تأمین زیرساخت‌های مورد نیاز زندگی شهروندان است، به ایرنا گفت: زمین‌های تعیین شده به هر کدام از دستگاه‌های متولی معرفی شده است و برخی از دستگاه‌ها زمین‌ها را به صورت رایگان تحویل گرفته‌اند و آماده ساختن ساختمان با کاربری تعیین شده هستند.

عباسیان در رابطه با ساخت شهرک پرواز همدان تصریح کرد: این شهرک به منظور ساخت واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن در قسمت شمال شرقی شهر همدان و در نزدیکی فرودگاه در حال ساخت است.

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی همدان گفت: جمعیت ۳۵هزار نفری برای شهرک پرواز پیش بینی شده و مراحل ساخت ۱۰هزار و ۲۰۰واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی مسکن در این شهرک در حال اجرا است.

 طراحی 8محله برای شهرک پرواز همدان

وی خاطرنشان کرد: برای شهرک پرواز همدان هشت محله در نظرگرفته شده و دارای بازارچه محلی، مراکز تجاری، آموزشی، اداری، فرهنگی، انتظامی و مذهبی است.

عباسیان تصریح کرد: معماری شهرک پرواز متناسب با فرهنگ ایرانی-اسلامی و بر اساس محور اصلی پیاده و تفکیک محورهای پیاده از سواره طراحی شده و بر گرفته از محلات قدیمی و چمن‌های شهر همدان است.

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی همدان افزود: در محور واحدهای مسکونی، مراکز تجاری قرار دارد و در طراحی ساختمان‌های مسکونی، استقرار بهینه به سمت جنوب شرقی و حفظ دید به سمت کوه الوند در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه ساخت رینگ سوم شهر همدان در طرح جامع شهری در نظر گرفته شده است و نقش مؤثری در کاهش ترافیک شهری دارد، اظهار کرد: بر اساس مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری ایران، صدور مجوز واحدهای تجاری در رینگ دوم شهر ممنون است، چرا که این موضوع موجب افزایش حجم ترافیک شهری خواهدشد.

عباسیان ادامه داد: در حال حاضر عرض خیابان‌های همدان مناسب است و بیشتر حجم ترافیک این شهر به ساعات تعطیلی مراکز آموزشی حاشیه خیابان‌های اصلی مربوط می‌شود.

وی تأکید کرد: ساماندهی کاربری‌های تجاری و عمومی ۵۰درصد ترافیک شهر همدان را برطرف می‌کند.

 شهر جدید اکباتانا در 3فاز اجرا می‌شود

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی همدان ادامه داد: طرح جامع شهر جدید اکباتانا مربوط به سال۱۳۹۱ است و طرح تفصیلی آن پس از چند مرحله بازنگری در خرداد ماه امسال در 3مرحله و جمعیت ۱۲۰هزار نفر تصویب شد.

وی اظهار کرد: متولی احداث این شهر، شرکت عمران شهرهای جدید ایران است و مکان آن در فاصله ۶کیلومتری فرودگاه، سه کیلومتری ایستگاه راه‌آهن و کنار جاده کنارگذر شرقی همدان (نقطه اتصال جاده تهران و جاده ملایر) قرار دارد.

عباسیان با اشاره به اینکه شرکت شهر جدید اندیشه به عنوان شرکت معین شهر جدید اکباتانا معرفی شده است، تصریح کرد: محدوده این شهر هزار و ۱۰۰هکتار است که نزدیک به ۷۵۰هکتار آن به‌نام دولت سند خورده و به دنبال تملک سایر اراضی باقی مانده هستیم.

معاون معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی همدان با اشاره به اینکه بررسی‌های چندگانه نشان می‌دهد نرخ جمعیت همدان رو به افزایش است، گفت: مهاجرت از استان‌های غربی به همدان طی چند سال گذشته افزایش یافته است و باید از حالا برای توسعه شهر در آینده برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.

وی با بیان اینکه تعیین سیاست گذاری‌ها برای توسعه شهر در چند مرحله انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: طرح‌های آمایش سرزمین با مقیاس یک/۵۰هزارم، طرح‌های ناحیه‌ای در مقیاس یک/۲۵هزارم، طرح‌های جامع در مقیاس یک/۱۰هزارم و طرح‌های تفصیلی در مقیاس یک/۲هزارم سیاست گذاری می‌شود.

عباسیان با اشاره به اینکه طرح های ناحیه‌ای استان همدان در سه بخش شمالی، مرکزی و جنوبی تعریف شده است، عنوان کرد: طرح ناحیه شمالی شامل رزن، فامنین، کبودرآهنگ و درگزین و همچنین طرح ناحیه مرکزی شامل همدان، بهار، اسدآباد و قهاوند تهیه و ابلاغ شده است و طرح ناحیه جنوبی نیز شامل ملایر، نهاوند و تویسرکان تهیه و در مراحل نهایی ابلاغ قرار دارد.

وی افزود: در تهیه طرح های آمایشی، ناحیه‌ای و جامع، مراکز فعالیت‌های اقتصادی و محرک تولید پیش‌بینی شده است و به عنوان ظرفیتی برای رشد و توسعه اقتصادی به مدیران استان معرفی می‌شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
پاکی آوردی ای امید سپید
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com