ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  111656 تاریخ انتشار:  1399-06-20 - 07:00 تعداد بازدید:  254
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

8500 تن خرید و فروش نهاده و تولیدات دامی در 5 ماهه نخست سال

اقتصادی


شرکت تعاونی کشاورزی دامداران ملایر یکی از موفق‌ترین تعاونی‌های دامدارن کشور و استان همدان است که در سال 94 به‌عنوان شرکت نمونه کشوری و در سال گذشته به‌عنوان شرکت برتر و نمونه استانی انتخاب و معرفی شده است.
مدیرعامل شرکت تعاونی کشاورزی دامداران ملایر با بیان اینکه این شرکت در سال 72 تأسیس شده است و درحال‌حاضر 5 هزار و 700 عضو فعال دارد، گفت: 18 نفر پرسنل نیز در این مجموعه مشغول به ارائه خدمات هستند.
لقمان خدابخشی با بیان اینکه این شرکت دارای 4 واحد انبار با ظرفیت هزار و 200 تن است، گفت: این انبارها مکانی برای ذخیره نهاده‌های دامی ازجمله کنستانتره، جو، ذرت سویا و ... است.
وی با اشاره به 4 ایستگاه جمع‌آوری شیر در مناطق ملایر، جوکار، کسب و دهنو علی‌آباد با ظرفیت اسمی 40 تن در شهرستان ملایر، افزود: درحال‌حاضر روزانه حدود 20 تا 23 تن شیر در سطح شهرستان جمع‌آوری می‌شود.
به گفته مدیرعامل شرکت تعاونی کشاورزی دامداران در سالجاری طرح اصلاح نژاد و رکوردگیری ماهانه حدود 4 هزار عدد نمونه‌گیری، آزمایش و آنالیز آن انجام و نیز حدود 350 هکتار ذرت علوفه‌ای کشت شده است.
خدابخشی همچنین به خرید و فروش توافقی حدود 20 هزار تن نهاده‌ها و تولیدات دامی در سال 98 اشاره کرد و افزود: در 5 ماهه نخست سالجاری حدود 8 هزار و 500 تن خرید و فروش توافقی محقق شده است.
وی در پایان از کمبود نهاده‌های دامی، نبود توازن بین قیمت شیر و گوشت با نهاده‌های دامی، افزایش قیمت داروهای دامی، واکسن و هزینه‌های تولید، تأمین نشدن نقدینگی برای خرید و ارسال نشدن بارهای خریداری شده به‌عنوان عمده مشکلات این شرکت برشمرد که در راستای ارائه خدمات مطلوبتر، نیاز به همکاری و مساعدت بیشتری در رفع آن‌ها وجود دارد.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com