ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 4 مهر 1405 - شماره 5519
 


امروز : دوشنبه ، 6 مهر 1405

Today : Sun, September 27, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  139469 تاریخ انتشار:  1403-06-17 - 09:16 تعداد بازدید:  157
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رشته‌های دانشگاهی مرتبط با چاپ و رسانه دایر شود

اقتصادی


عکس: حدیثه حبیبی

محدودیت واحد و رشته‌های دانشگاهی مرتبط با چاپ و رسانه از مشکلات حوزه صنعت چاپ به شمار می‌رود که باید دانشگاه‌ها و مراکز فنی وحرفه‌ای و هنرستان‌ها در این راستا فعال شوند.

یک فعال صنعت چاپ در همدان عضو هیأت مدیره مجموعه چاپ و بسته‌بندی همدان لیبل در جریان بازدید خبرنگاران از چاپخانه همدان لیبل به مناسبت روز صنعت چاپ بیان کرد: واحدها و رشته‌های دانشگاهی مرتبط با رسانه و چاپ محدود است که در این راستا فنی وحرفه‌ای، دانشگاه‌ها و هنرستان‌های می‌توانند به آموزش وپرورش برای احیای این رشته‌ها در کشور کمک کنند.

یدا... طاقتی احسن در گفت‌وگو با ایرنا، بیان کرد: باید کمک کرد تا نیروهایی مختلف فعال در چاپخانه‌ها ضمن اشتغال به کار برای کسب تحصیلات و دانش در تخصص مربوط اقدام کنند تا به عنوان فرد متخصص در حوزه صنعت چاپ فعالیت کنند.

عضو هیأت مدیره مجموعه چاپ و بسته‌بندی همدان لیبل ادامه داد: از دیگر چالش‌های پیش‌روی صنعت چاپ می‌توان صادرات و واردات کالا، نحوه تخصیص ارز که یک معضل ملی برای همه تولید کنندگان و صادر کنندگان است، مشکل واردات ماشین‌آلات از گمرک و نوسان ارز که تأثیر مستقیم در تأمین مواد اولیه به ویژه کاغذ دارد، اشاره کرد.

وی با بیان اینکه قطعی برق از دیگر مشکلات صنعت چاپ است، بیان کرد: برخی از واحدها برای تأمین برق مورد نیاز اقدام به خرید ژنراتور کردند که هم‌اینک با مشکل تأمین سوخت برای ژنراتور مواجه شدند.

عضو هیأت مدیره مجموعه چاپ و بسته‌بندی همدان لیبل اظهار کرد: صنعت چاپ یکی از صنایع مادر در جهان به شمار می‌رود و صنعتی است که با توجه به تغییر تکنولوژی شرایط روز به روز بهتر و به روزتر می‌شود.

طاقتی احسن افزود: بیش از 5هزار واحد چاپی در کشور فعال هستند که سهم همدان ۵۰ واحد چاپخانه فعال است.

عضو هیأت مدیره مجموعه چاپ و بسته بندی همدان لیبل بیان کرد: ایجاد فرصت برای واحدها و کارگاه‌های کوچک از دیگر مزیت‌های این چاپخانه است که برای تأمین بسته بندی به تعداد محدود می‌تواند این صنایع کوچک و مشاغل خانگی را حمایت کرده تا نمونه‌های را با هزینه و زمان کمتر تولید و به بازار عرضه کنند.

طاقتی احسن مزیت دیگر چاپخانه همدان لیبل را ارزآوری برای استان دانست و گفت: ۶۰درصد تولیدات این شرکت به خارج از استان و کشور صادر می‌شود که برای استان آورده ریالی و ارزی دارد.وی اضافه کرد: تولیدات این چاپخانه به صورت مستقیم به ۱۰ کشور و به شکل غیرمستقیم به بیش از ۲۴ کشور صادر می‌شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
پاکی آوردی ای امید سپید
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com