| سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 120909 |
تاریخ انتشار: 1400-09-10 - 09:36 |
تعداد بازدید: 378 |
|
|
|
|
 عضو شورای شهر با اشاره به ضعف نظارتها هشدار داد
رواج تجاریسازی غیرمجاز در همدان
اقتصادی
عضو شورای شهر همدان با اشاره به رواج تجاریسازی غیرمجاز املاک در همدان گفت: تجاریسازی املاک حتی به باغهای سطح شهر گسترش یافته و در آینده به مشکلات اساسی در این حوزه برخواهیم خورد.
به گزارش مهر، حمید بادامینجات در صحن شورای اسلامی شهر همدان مطرح کرد: مشکل ترافیک در حاشیه شهر همدان به شکلی است که در برخی از ساعات شاهد معضلات اساسی در این مناطق هستیم و راهنماییورانندگی و شهرداری و دستگاههای ذیربط باید نسبت به این معضل چارهسازی کنند.
وی افزود: شهرداری همدان در راستای نصب علائم راهنماییورانندگی به وظیفه خود عمل کرده، اما پارک وانتبارها و سد معبر در حاشیه خیابانها موجب کندی تردد خودروها و بروز معضل ترافیک شده است. این عضو شورای اسلامی شهر همدان با بیان این موضوع، خواستار رسیدگی به این مشکلات از سوی راهنماییورانندگی و شهرداری شد و گفت: اعتراض مردم به معضل ترافیک افزایش یافته و نارضایتی عمومی را به دنبال دارد.
بادامینجات در ادامه با اشاره به رواج تجاریسازی غیرمجاز در سطح شهر همدان، گفت: تجاریسازی املاک حتی به باغهای سطح شهر گسترش یافته و در آینده به مشکلات اساسی در این حوزه بر میخوریم.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|