ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  104795 تاریخ انتشار:  1398-11-01 - 10:51 تعداد بازدید:  166
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

برای کشیدن کارت سوخت عجله نکنید
زدن دکمه خروج کافی نیست، نازل را بگذارید!

اقتصادی


 غیب‌شدن سهمیه بنزین موضوع داغ این روزهاست که طبق آنچه اعلام شد، تنها راه جلوگیری از آن انتخاب روش درست سوخت‌گیری است؛ در غیر این صورت شاهد کاهش یک تا 3 لیتری سهمیه خواهید بود.
یکی از باورهایی که درباره استفاده از دستگاه نازل بنزین وجود دارد، این است که اگر پس از اتمام فرایند سوخت‌گیری، دکمه خروج را بزنید و کارت سوخت را خارج کنید کافی است، اما باید گفت که اینگونه نیست و اگر می‌خواهید ضرر نکنید، حتما باید نازل را در جای خود قرار داده و سپس کارت سوخت خود را خارج کنید.
سخنگوی شرکت پخش فراورده‌های نفتی با تأیید این موضوع به ایسنا گفت: نحوه درست سوخت‌گیری موضوعی است که تاکنون شرکت پخش به آن تأکید داشته، بنابراین لازم است تا افراد نسبت به این مسأله دقت کافی داشته باشند.
به گفته فاطمه کاهی، لازم است در ابتدا فرد کارت را در کارتخوان گذاشته رمز را وارد کرده و سوخت‌گیری را آغاز کند و در پایان سوخت‌گیری نیز نازل را قطع کرده و پس از مشاهده علامت و پیغام «کارت خود را بردارید» کارت خود را خارج کند که در این صورت هیچ سهمیه‌ای از افراد کم نمی‌شود.
او دلیل کم‌شدن سهمیه بنزین را در صورت رعایت‌نکردن این مراحل جلوگیری از تخلف دانست و افزود: اگر این سیستم پیش‌بینی نمی‌شد، وقتی فرد کارت را خارج می‌کرد، تا هر میزانی می‌توانست سوخت‌گیری کند، بدون اینکه از سهمیه او کاسته شود؛ به همین دلیل برای جلوگیری از چنین مواردی این طرح در سامانه اجرا شده است.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با تأکید بر اینکه این موضوع یکی از شرایطی است که ایمنی سیستم را برای جلوگیری از تخلف افزایش می‌دهد، تصریح کرد: اگر در حین سوخت‌گیری، فرد کارت سوخت خود را بیرون بیاورد، ممکن است بین یک تا 99/3 لیتر از سهمیه سوخت وی کم شود اما اگر کارت را حین سوخت‌گیری خارج نکند، هیچ اتفاقی نمی‌افتد و نیاز به هیچ محاسبه‌ای نیست.
از بامداد روز جمعه ۲۴ آبان، بنزین سهمیه‌بندی شد و بر این اساس قیمت بنزین معمولی سهمیه‌ای (ماهانه ۶۰ لیتر برای خودروهای شخصی) از قرار هر لیتر هزار و 500 تومان، قیمت بنزین معمولی غیرسهمیه‌ای از قرار هر لیتر ۳ هزار تومان و قیمت بنزین سوپر نیز از قرار هر لیتر ۳ هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com