ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115952 تاریخ انتشار:  1399-11-29 - 10:14 تعداد بازدید:  280
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رسیدگی به مشکلات 5 واحد تولیدی در ستاد تسهیل

اقتصادی


 ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان به مشکلات 4 طرح تولیدی و یک طرح خدماتی رسیدگی کرد و موانع پیش روی آنها را برای ادامه فعالیت برداشت.
به گزارش ایرنا، ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان برگزار شد تا برای شصت‌وچهارمین بار گره‌ از مشکلات تعدادی واحد تولیدی و صنعتی باز کند.
در این نشست روند صدور پروانه بهره‌برداری برای یک واحد سردخانه در شهرک صنعتی بهاران که با محیط زیست مشکلاتی داشت، آسان‌سازی شد.
همچنین محیط زیست برای حل و فصل مسائل مربوط به یک کارخانه قند در استان نیز قول مساعد داد.
کارخانه آرد سینا واحد تولیدی دیگری بود که به‌دلیل شرایط تحریم قادر به اجرای طرح توسعه خود به طور کامل نشده و معوقات بانکی گریبانگیر او شده بود که برای این موضوع هم تصمیماتی گرفته شد.
کارخانه تولید خودروی برقی که قرار بود در شهرک صنعتی ویان مستقر شود به‌دلیل پاره‌ای از مسائل تقاضای جابه‌جایی داشت که اعضا با استقرار این واحد در خارج از فضای شهرک موافقت کردند.
نمایندگانی از کارخانه رب گوجه فرنگی اسدآباد نیز به این جلسه دعوت شده بودند تا به تقاضایشان رسیدگی شود.
این واحد تولیدی به‌دلیل انتقال مالکیت و برخی مشکلات مدیریتی درحال‌حاضر تعطیل است و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برای برقراری بیمه بیکاری برای کارگران این واحد قول مساعد داد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان در این کارگروه تخصصی خواستار اجرای دقیق مصوبات شد و از دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها خواست به تصمیم‌های اخذ شده در این ستاد همانند یک قانون تمکین کرده و در اسرع وقت آنها را اجرا کنند.
به گفته ظاهر پورمجاهد، از ابتدای سالجاری تاکنون ۲۶۷ مصوبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان صادر شده که بخش زیادی از آنها به مرحله اجرا درآمده و گره از مشکلات تولیدکنندگان باز کرده است.
وی به تسهیل شرایط سرمایه‌گذاری در استان همدان نیز تأکید کرد و گفت: معطل کردن کسانی که قصد سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را دارند جایز نیست و کارهای آنها در اولویت دستگاه‌های مربوطه قرار گیرد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com