ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

Today : Wed, August 12, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  128789 تاریخ انتشار:  1401-09-22 - 17:55 تعداد بازدید:  288
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تسهیلات مشاغل خانگی 5/1 برابر شد

اقتصادی


 سقف تسهیلات خانگی از 100 میلیون به 150 میلیون تومان افزایش یافت.

به گزارش همدان‌پیام، سهم همدان از تسهیلات بند «ب» تبصره قانون بودجه سال جاری      16 هزار و 612 میلیارد تومان است. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: این تسهیلات به‌تازگی اعلام شده و متقاضیان در حال ثبت‌نام در سامانه mkh.mcls.gov.ir هستند.

یوسف شعبانی ادامه داد: تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زا با سود 4 درصد به متقاضیانی که مجوز مشاغل خانگی دارند پرداخت می‌شود.

وی با تشریح جزئیات پرداخت وام مشاغل خانگی اعلام کرد که سقف تسهیلات طرح‌های اشتغال خانگی از 100 میلیون به 150 میلیون تومان افزایش یافته‌است.
شعبانی افزود: اولویت پرداخت تسهیلات در استان با مناطق محروم و حاشیه‌نشین، شرکت دانش‌بنیان، خلاق و تعاونی‌ها است.

به گفته وی، این تسهیلات در بانک‌های ملت، صادرات، ملی، مهر ایران، رسالت، سپه، تجارت، رفاه کارگران، شهر، آینده، اقتصاد نوین، پارسیان، سامان، پست‌بانک، پاسارگاد، دی و صنعت و معدن پرداخت می‌شود.

معاون اشتغال وزیر کار نیز در گفت‌وگو با ایسنا، درباره میزان وام پرداختی به طرح‌های مشاغل خانگی گفت: اگر کسی طرح اشتغال خانگی داشته باشد، بسته به نوع طرح اعم از مستقل یا پشتیبان از تسهیلات مربوطه بهره‌مند می‌شود. برای مشاغل مستقل پیش از این ۱۰۰ میلیون تومان و برای مشاغل پشتیبان و افرادی که چند نفر را تحت پوشش خود قرار می‌دهند، تا سقف 2 میلیارد تومان وام درنظر گرفته شده بود.

محمود کریمی بیرانوند افزود: در راستای حمایت از تولیدات خانگی و کسب و کارهای خرد و خانگی، سقف تسهیلات برای مشاغل مستقل را به ۱۵۰ میلیون تومان و برای مشاغل پشتیبان به ۴ میلیارد تومان افزایش داده‌ایم.

وی درباره میزان تسهیلات پیش‌بینی شده برای توسعه مشاغل خانگی در سطح کشور، گفت: مبلغ تخصیصی برای امسال ۳۰۰۰ میلیارد تومان بوده و هم اکنون بیش از  ۱۹۰۰ میلیارد تومان طرح در بانک‌ها وجود دارد که تا پایان سال سقف ۳۰۰۰‌میلیارد تومان پرداخت خواهد شد.

بیرانوند از ایجاد بازارچه‌های مشاغل خانگی توسط شهرداری‌ها خبر داد و گفت: می‌توانیم این ظرفیت را در اختیار کسانی بگذاریم که مجوزهای مشاغل خانگی داشته باشند.

به گفته کریمی بیرانوند، گرفتن مجوز به کسب و کار رسمیت می‌بخشد و اگر فردی دارای مجوز مشاغل خانگی باشد، بسته‌های تشویقی دولت شامل حالش می‌شود و از امکانات و تسهیلات مشاغل خانگی با سود ۴ درصد بهره‌مند می‌شود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com