ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 4 مهر 1405 - شماره 5519
 


امروز : دوشنبه ، 6 مهر 1405

Today : Mon, September 28, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  118929 تاریخ انتشار:  1400-05-05 - 08:57 تعداد بازدید:  305
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

فروش فله‌ای مرغ در مناطق مرفه‌نشین همدان

اقتصادی

■  مردم در برخی مناطق ‌برای خرید یک ‌مرغ باید ساعت‌ها در صف بایستند

 کمبود مرغ و توزیع ناعادلانه این کالای اساسی و پر مصرف سبب ایجاد صف‌های طولانی برای تأمین یک عدد مرغ مردم شده است.
این نخستین بار نیست که در همدان شاهد بی‌نظمی بازار و کمبود مرغ هستیم چراکه در فرودین‌ماه و ایام نوروز نیز مردم همدان مجبور بودند با وجود شرایط کرونایی برای خرید یک عدد مرغ موردنیاز خانواده ساعت‌ها در صف قرار بگیرند.
بسیاری از واحدهای صنفی و فروشندگان مرغ از کم شدن سهمیه روزانه خود در یک هفته اخیر گلایه‌مندند، اما این در حالی است که دیده شده در یک منطقه مرفه‌نشین مرغ به صورت فله‌ای و حجم بالا به افرادی خاص تحویل داده شده است.
حجت‌الاسلام احمد فلاحی در گفت‌و‌گو با تسنیم، درباره علت وضعیت نابسامان توزیع مرغ گفت: در یک کلمه می‌گویم که سوء‌مدیریت و کم‌کاری دستگاه‌های نظارتی در استان سبب این وضعیت نامناسب شده است.
وی با بیان اینکه در استان ما مشکلاتی مانند قاچاق مرغ، گرانفروشی و توزیع ناعادلانه کالاهای اساسی وجود دارد، بیان کرد: امیدواریم در دولت جدید مدیران کارآمد بر روی کار بیایند.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه در شرایطی که مردم برای خرید یک عدد مرغ باید در صف بایستند عده‌ای مرغ را به صورت فله‌ای در منطقه‌ای از شهر توزیع می‌کنند، گفت: این موضوع یعنی نهادهای بازرسی و نظارتی استان کارآمد نیستند.
فلاحی افزود: اگر دستگاه‌های نظارتی تأثیرگذار بودند بدون شک متخلفان به این راحتی اقدام به تخلف و انجام کارهای دلخواه خود نمی‌کردند.
وی با تأکید بر اینکه تعزیرات حکومتی استان آنگونه که باید نقش خود را ایفا نمی‌کند، گفت: وقتی مردم در هر دوره با کمبود و مشکل تأمین کالاهای اساسی مواجه می‌شوند امنیت اقتصادی و روانی آنها تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.
نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در استان ما شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی تشکیل نمی‌شود، بیان کرد: بارها نسبت به این مسأله تذکر داده‌ام، اما هنوز اقدامی عمل انجام نشده است.
فلاحی با انتقاد از عملکرد ستاد تنظیم بازار استان همدان، گفت: این حق مردم است که کالاهای اساسی را با قیمتی مناسب و بدون دغدغه تأمین آن در دسترس داشته باشند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
پاکی آوردی ای امید سپید
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com