ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  124040 تاریخ انتشار:  1401-03-11 - 09:01 تعداد بازدید:  462
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

پرداخت 20 هزار میلیارد تسهیلات ارزان قیمت برای واحدهای تولید دام و طیور

اقتصادی

 ملایر-خبرنگار همدان پیام: ۲۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارزان قیمت برای تامین نقدینگی و سرمایه در گردش در اختیار واحدهای دام و طیور قرار می گیرد.
فرماندار ملایر روز گذشته در جلسه با واحدهای تولیدی دام و طیور شهرستان ملایر گفت: دولت تسهیلات ارزان قیمتی را برای سرمایه در گردش و تامین نقدینگی  دامداران و مرغداران  در نظر گرفته است و این واحدها برای دریافت این تسهیلات باید هرچه سریعتر اقدام کنند.
سلمان اسماعیلی با اشاره به  موافقت دولت و مصوبه هیات وزیران، اعتبار برای این تسهیلات را ۲۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: این تسهیلات برای پرداخت به واحدهای دام و طیور شهرستان ملایر در اختیار بانک کشاورزی قرار داده شده ات.
  وی با تاکید براینکه سهمیه هر شهر و استان مشخص نیست افزود: واحدهای تولیدی دام و طیور شهرستان برای دریافت این وام و تکمیل پرونده خود هرچه سریعتر به بانک مراجعه کنند تا بتوانند از این تسهیلات به عنوان سرمایه در گردش استفاده کنند.
 اسماعیلی با تاکید به دستگاه های اجرایی مربوط گفت: استعلامات بانکی  این واحدها را در کمتر از ۲۴ ساعت انجام دهید تا این واحدها بتوانند هرچه سریعتر برای تکمیل و دریافت این وام اقدام کنند.
وی با اشاره به اینکه برای جذب این اعتبار امور مورد نظر تسهیل شده است گفت: هیچ کوتاهی در جذب و پرداخت این وام از سمت کسی پذیرفته نیست.
فرماندار ملایر افزود:  در کشور و استان برای تامین و تولید نهاده های دامی هیچ نگرانی نداریم و مشکلات موجود هم با طرح عادلانه سازی یارانه ها در حال مرتفع شدن است.
وی اجرای طرح عادلانه سازی یارانه ها را یک ضرورت و یک جراحی اقتصادی و یک طرح رانت زا و فساد زا دانست وگفت: در این راستا یک ماموریت بزرگ برای همه است  و باید تلاش کنیم این طرح به نفع تحول در اقتصاد و مردم تمام شود.
 همچنین وی به افزایش تولید دیگر اقلام و کالاهای اساسی همچون گوشت سفید و قرمز و تخم‌مرغ در سطح بازار اشاره کرد و گفت: شرکت پشتیبانی امور دام ماموریت وارد مازاد تولید را به قیمت روز خریداری و دپو و در مواقع نیاز به بازار عرضه کند.
 مشکلی در سامانه بازارگاه وجود ندارد
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با تاکید براینکه تولیدکنندگان در هرکشور تاثیر به سزایی در موفقیت آن کشور دارند گفت: واردکننده، مصرف‌کننده و تولیدکننده سه ضلع این مثلث هستند که تاثیر و نقش تولیدکننده دراجرای این طرح بسیار ارزشمند تر است.
حجت الاسلام "احد آزادیخواه" ضمن تاکید بر دریافت تسهیلات ارزان قیمت و سرمایه گردش گفت: مشکلی در سامانه بازارگاه وجود ندارد و دامداران و مرغداران می‌توانند از طریق این سامانه برای خرید نهاده‌های دامی اقدام کنند.
وی با بیان اینکه برای تامین سبوس مورد نظر و رفع این مشکل به دنبال واردات از روسیه هستیم گفت: تعرفه عوارض صادرات محصولاتی مانند  شیرخشک، کره، خامه و روغن صفر شد و منتظر هستیم  خط صادرات باز شود، تا بتوانیم این محصولات را صادر کنیم.
 وی  همچنین با اشاره به تولید ۳۰ درصدی مازاد مرغ در کشور گفت:  جوجه‌ریزی در سطح کشور با ۱۲۳ میلیون قطعه و نبود مشکل در این حوزه انجام شده است.
حجت الاسلام آزادیخواه تاکید کرد: در راستای پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به واحدهای تولیدی دام و طیور، باید یک قرارگاه عملیاتی در این شهرستان تشکیل شود تا سهم بیشتری از این تسهیلات نصیب دامداران و مرغداران ملایری شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر همراهی و کمک به دولت در اجرای طرح بزرگ تحول اقتصادی، یادآور شد: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار واحد مرغداری در کشور فعال است که در شهرستان ملایر ۵۰ واحد مرغداری گوشتی، ۱۱ واحد تخمگذار و ۲ واحد پرورش بوقلمون فعال است.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ملایر نیز با اشاره به اینکه ۲۶ درصد جوجه ربزی در کل کشور انجام شده است گفت: تاکنون  ۲۹ میلیون و 729 هزار قطعه جوجه ریزی در کشور انجام شده است که این میزان باید  به  ۱۱0 میلیون قطعه برسد. در استان وضعیت بهتر است و ۷۶۳ هزار جوجه ریزی انجام شده است و پیش‌بینی ما این است این میزان  به 2 میلیون قطعه برسد.
 داریوش صفاری در ادامه افزود: در شهرستان هم از ۲۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی که قرار بوده است انجام شود  ۱۰۴ هزار قطعه انجام شده  است و ۵۲ درصد تحقق پیدا کرده است.
وی افزود: برای دریافت تسهیلات  ۱۵۷ پرونده  به بانک معرفی شده است و ۱۲ پرونده نیز پرداخت شده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com