| دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 100750 |
تاریخ انتشار: 1398-08-01 - 10:29 |
تعداد بازدید: 168 |
|
|
|
|
خروج سرمایهگذاران از بازار مسکن
اقتصادی
رکود حاکم بر بازار مسکن باعث شده تا تقاضاهای سرمایهای از این بخش خارج شود. آنطور که آمار و گفتههاي مسئولان و کاشناسان نشان ميدهد تا پیش از ورود بازار مسکن به دوره رکود غیرتورمی، ۸۰ درصد تقاضاها در این بخش سرمایهای و فقط ۲۰ درصد مصرفی بود. این در حالی است که به دلیل افت شدید معاملات مسکن، حدود ۷۰ درصد تقاضای سرمایهای از بازار مسکن خارج شده است.
البته از ۲۰ درصد تقاضای مصرفی نیز هماکنون حدود ۱۲ درصد از واسطه گرهای یک سال اخیر، قدرت خرید در بازار مسکن را ندارند. حتي یکی از دلایل کاهش ۳۰ تا ۴۰ درصدي قیمت مسکن طی ماههای اخیر، ظرفیت بسیار پایین خریداران بوده است.
از ابتدای سال گذشته تا اواسط تیرماه امسال بازار مسکن درگیر رکود تورمی بود، افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی قیمتها در بازه مورد اشاره به میزانی پیشرفت کرد که در نهایت باعث کاهش ۸۰ درصدی معاملات در تابستان امسال شد. اتفاقی که در ربع قرن اخیر در بازار مسکن ایران سابقه نداشته است.
پيشبيني کارشناسان اين بود که روند کاهش قیمتها از نیمه دوم سال آغاز شود اما از اوایل شهریور امسال کاهش نرخها در بازار مسکن آغاز شد. بهطوري که قیمت واحدهای متراژ بالا حدود ۴۰ درصد در شهرهای بزرگ کاهش یافته است.
بااين حال روند نزولی قیمتها در بازار مسکن به این مفهوم نیست که به نرخ واقعی مسکن رسیدهایم، اما در حال حاضر قیمت مسکن در حال نزدیک شدن به قیمتهای واقعی است و انتظار کاهش بیشتر نیز را در این بخش وجود دارد.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|