ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113885 تاریخ انتشار:  1399-09-10 - 15:17 تعداد بازدید:  437
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

ممنوعیت خرید و فروش امتیاز مسکن ملی در همدان

اقتصادی

خرید و فروش امتیاز مسکن ملی در استان همدان ممنوع است و در صورت مشاهده، سهمیه مسکن فرد فروشنده، باطل می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان با اشاره به اینکه در این طرح نزدیک به ۱۸ هزار خانواده موفق به ثبت نام شدند، افزود: تاکنون به طور قطع برای نزدیک به پنج هزار خانواده زمین در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایرنا، داریوش حسینی افزود: متاهل بودن (به استثناء دختران مجرد بالای ۳۵ سال)، نداشتن خانه توسط خود و همسر، خانه اولی بودن، پنج سال سکونت در شهر مورد نظر و سبز بودن فرم «ج» آن‌ها (استفاده نکردن از تسهیلات و یارانه‌های ارگان‌های دولتی) از شرط‌های لازم ثبت‌نام متقاضیان در این طرح است.

حسینی ادامه داد: زمین‌های تامین شده برای این طرح در شهر همدان در مناطق، شهرک بهشتی، شهرک مدنی و شهرک فرهنگیان قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه ما فقط زمین را تامین می‌کنیم و ساخت آن بر عهده تعاونی‌ها و دیگر دستگاه‌های اجرایی است، بیان کرد: اگر قیمت زمین یک سوم قیمت ساخت باشد، زمین‌ها به صورت ۹۹ ساله و اگر بیشتر از آن باشد به صورت فروش اقساطی به متقاضیان واگذار می‌شود.

مدیرکل راه‌وشهرسازی استان همدان گفت: ۱۰۰ میلیون تسهیلات اقدام مسکن به متقاضیان واگذار می‌شود و تا مشخص شدن وضعیت این داوطلبان، ثبت‌نام جدیدی صورت نمی‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: برای متقاضیان این مسکن‌ها به ازای هر واحد ۴۰ میلیون تومان به عنوان پیش پرداخت اولیه تعیین شده است که نزدیک به ۶۰۰ متقاضی این مبلغ را واریز کرده‌اند.

حسینی تاکید کرد: اگر مردم مبلغ کل ساخت مسکن را واریز کنند تا یک‌سال آینده واحدهای آن‌ها ساخته و تحویل داده می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس اعلام نظر کارشناسان، در تاریخ امروز، به ازای ساخت هر متر مربع نزدیک به مبلغ چهار میلیون تومان وجه نیاز است.

مدیرکل راه‌وشهرسازی همدان گفت: عملیات ساخت مسکن مهر در دولت نهم و دهم آغاز شد و متقاضیان خوبی داشتند؛ اما در چند سال گذشته یک هزار و ۷۰۰ متقاضی این مسکن ها در شهرهای با جمعیت زیر ۲۵ هزار نفر انصراف دادند.

وی ادامه داد: با آغاز طرح اقدام ملی و تولید مسکن، مسکن‌های مهر بدون متقاضی استان، در قالب جدید ارائه می‌شود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com