ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

Today : Wed, August 12, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  129449 تاریخ انتشار:  1401-10-19 - 16:29 تعداد بازدید:  603
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

روند چالشی پرداخت وام از بررسی تقاضا تا تشکیل پرونده

نویسنده : محمدجواد کوهی

اقتصادی


■ مردم: کدام قانون می‌گوید ضامن فقط باید کارمند رسمی باشد؟


 در حالی که برخی بانک‌ها توقف پرداخت وام در ماه‌های پایانی سال را تکذیب می‌کنند اما شاهد آن هستیم که روند پرداخت تسهیلات از مرحله بررسی تقاضای افراد تا تشکیل پرونده و بررسی صلاحیت ضامن‌ها بسیار طولانی انجام می‌شود.

برخی از شهروندان برای دریافت وام، تشکیل پرونده دادند و در مرحله بررسی صلاحیت ضامن‌ها یک موضوع بسیار بزرگ وجود دارد و آن هم معرفی کارمند رسمی به عنوان ضامن است.

27 دی‌ماه 1400 سخنگوی دولت با اشاره به دستورات 5‌گانه ریاست‌جمهوری برای اصلاح مقررات بانکی در جهت پرداخت آسان تسهیلات به مردم گفت: احتمالاً نوع وثیقه‌گذاری وام‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان تغییر خواهدکرد.

علی بهادری جهرمی افزود: رئیس جمهوری به بانک‌ها دستور داد که نوع وثیقه‌گذاری وام‌های زیر ۱۰۰ میلیون تومان را به‌گونه‌ای تغییر دهند تا مردم بتوانند بر مبنای اعتبارسنجی، تسهیلات خُرد را آسان‌تر دریافت کنند و کارمندان و حقوق‌بگیران ثابت دولت می‌توانند حقوق خود را وثیقه و اعتبار وام‌ها قرار دهند.

12 آذرماه سالجاری استاندار در نشست با مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره بانک ملی ایران گفت: یکی از مهم‌ترین مشکلات و موانع بانک‌ملی در همدان، روند کند و برخی سخت‌گیری‌های بی‌مورد برای تسهیلات سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی است.

قاسمی فرزاد افزود: استانداری همدان جداول تکلیفی از عملکرد 3ماهه، 6 ماهه، 9ماهه و یک‌ساله بانک‌ها در زمینه پرداخت تسهیلات خود اشتغالی، قرض‌الحسنه، وام ازدواج، تکلیفی ، تبصره ۱۶ و دیگر موارد را در کنار عملکرد بانک در مدت زمان‌های یاد شده، قید می‌کند.

متین خواه یکی از شهروندان همدانی به خبرنگار ما گفت: من برای دریافت وام ازدواج اقدام کردم که در هفته گذشته به من اعلام شد باید ضامن شما کارمند رسمی باشد و این شرایط برای من وجود ندارد و به صورت مکتوب نیز به بانک اعلام کردم که اگر با ضامن بازاری موافقت نشود مجبور هستم از دریافت وام انصراف دهم.

فرهادی یکی دیگر از شهروندان همدانی به خبرنگار ما گفت: اگر بانک‌ها بر ضامن کارمند رسمی پافشاری کنند شاهد افزایش چشمگیر فروش وام‌ها خواهیم بود و این در حالی است که امروزه اصلاحیه‌های زیادی در خصوص فروش وام در فضای مجازی منتشر می‌شود.

یکی از تولیدکنندگان استان به خبرنگار ما گفت: من چند سالی است که در زمینه تولید در یکی از روستاهای استان فعالیت دارم و اخیراً به دلیل اینکه بالای 60 سال هستم بانک به من تسهیلات پرداخت نمی‌کند و این موضوع باعث کاهش تولید من خواهد شد که از مدیران درخواست بررسی موضوع را دارم.

در پایان باید بگوییم با این‌که بانک مرکزی اعلام می‌کند روند اعطای تسهیلات به متقاضیان در همه بانک‌ها، مطابق با ضوابط و مقررات جریان دارد و بانک مرکزی هیچ‌گونه دستوری مبنی بر توقف پرداخت تسهیلات به شبکه بانکی ابلاغ نکرده اما برخی بانک‌ها می‌گویند بانک مرکزی درحال حاضر پرداخت تسهیلات را متوقف کرده‌است که امیدواریم با برنامه‌ریزی مناسب مردم بتوانند در ماه‌های آخر سال نیز وام‌های خود را به راحتی از بانک‌ها دریافت کنند.

 

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com