| دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 100304 |
تاریخ انتشار: 1398-07-20 - 10:44 |
تعداد بازدید: 183 |
|
|
|
|

سهام ۲۹۹ شرکت در بورس همدان مبادله شد
اقتصادی
تعداد ۱۹۹ میلیون و ۳۶۸ هزار و ۱۹۳ سهم متعلق به ۲۹۹ شرکت در بورس همدان مبادله شد.
مدیر بورس منطقهای همدان گفت: طی هفته جاری بیش از ۲۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون سهم و حق تقدم به ارزش تقریبی ۱۰۹ هزار میلیارد ریال در تالارهای بورس اوراق بهادار در کل کشور معامله شد.
علی اسکندری بيان کرد: این هفته در بورس منطقهای همدان هم تعداد ۱۹۹ میلیون و ۳۶۸ هزار و ۱۹۳ سهم متعلق به ۲۹۹ شرکت به ارزش ۱۰۸۲ میلیارد و ۳۹۷ میلیون و ۷۵۷ هزار و ۵۸۹ ریال مبادله شد.
وي اضافه کرد: ۵۵ درصد از معاملات این هفته بورس همدان مربوط به خرید سهام و ۴۵ درصد نیز مربوط به فروش سهام بوده است.
مدیر بورس منطقهای همدان گفت: همچنین طی این هفته ۱۰۰ نفر در دوره های آموزشی بورس که برای عموم علاقمندان برگزار می شود شرکت کردند و با مفاهیم بازار سرمایه و نحوه سرمایه گذاری در بورس آشنا شدند.وی گفت: چهارشنبه نیز شرکت های فولاد خراسان، پالایش نفت تبریز و بانک ملت بیشترین تاثیر را بر شاخص کل بورس داشتند.
اسکندری اضافه کرد: همچنین بانک ملت، بانک تجارت و سایپا پربیننده ترین شرکت های بورس بودند.مدیر بورس منطقهای همدان گفت: شاخص کل بورس در هفته جاری معادل ۳۱۳ هزار و ۴۹ واحد بود که نسبت به هفته گذشته ۱۳ هزار و ۶۹ واحد کاهش یافت.
اسکندری اضافه کرد: همچنین شاخص کل فرابورس هم با ۲۰۳ واحد کاهش به رقم ۴ هزار و ۶۹ واحد رسید.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|