ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

Today : Wed, August 12, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  115571 تاریخ انتشار:  1399-11-13 - 10:09 تعداد بازدید:  331
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

استاندار: مردم بدانند استان را با نگاه بلند می بینیم
ترسیم افق بلند‌نظرانه

نویسنده : مریم مقدم

اقتصادی

■  بهره‌برداری یا آغاز عملیات اجرایی ۶۵۱ پروژه عمرانی با اعتبار7900 میلیاردی در استان
■  پرونده هگمتانه جهانی به نتیجه می‌رسد
■ مردم را به مشارکت در انتخابات دعوت کنید
■ رزن و درگزین نیروی بیکار ندارند


* من در همدان مسئولیت دارم، در زمینه ایجاد اشتغال به هیچ‌کجا جز همدان فکر نمی‌کنم، این استان اولویت من است.
*به‌کارگیری نیروهای غیربومی در همدان را تأیید نمی‌کنم، خدا را شاهد می‌گیرم نصف نفر هم از استان دیگر در همدان مشغول نکردم.
*مطمئنم از 30 نفری که درمورد طرح جامع نقد دارند 3 نفر هم این طرح را مطالعه نکرده و حتی آن را ندیده‌اند.
*یکی از زیباترین ایستگاه‌های قطار ایران در مجاورت ترمینال اتوبوس‌های همدان درحال ساخت است.
*آمادگی داریم ساختمان فرمانداری و شهرداری و مخابرات را بدهیم تا مجموعه‌ای در شأن بوعلی‌سینا در اطراف مقبره ایجاد شود، برای این منطقه فکرهای بلند داریم.
*به‌دنبال تبدیل 240 هکتار زمین کنار علیصدر به سایت بین‌المللی برای نگه داشتن گردشگران هستیم.
*شاهزاده حسین(ع) در بافت تاریخی همدان در آینده از شاهچراغ زیباتر خواهد شد.
* سند راهبردی استان در راستای تأسی از سیاست دولت و توجه به معیشت و حمایت از تولید و اشتغالزایی تدوین شده است.
* پرونده ثبت جهانی هگمتانه و منظر تاریخی - فرهنگی همدان آماده است و سال آینده محقق خواهد شد.
* ۱۸۰هکتار گلخانه در شهرستان رزن و درگزین ساخته شده و یا درحال ساخت است.
* 4 گاوداری ۶ هزار رأسی در استان همدان ایجاد شده است.
*می‌خواهم به‌واسطه شما رسانه‌ها، مردم بدانند ما استان همدان را با برنامه، هدفمند و فکر بلند اداره می‌کنیم.
*پروژه‌های میلیاردی همدان باید برای اطلاع‌رسانی مبالغ مشخصی را پیش‌بینی کنند و باید پیوست رسانه داشته باشند زیرا بی‌مایه فطیر است.
* ۶۵۱ پروژه عمرانی با اعتبار 7 هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی همزمان با دهه فجر در استان بهره‌برداری و یا عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.
* 5 هزار میلیارد تومان هزینه اجرای پروژه مهم و بزرگ قطار شهری است که در یک دوره چندساله خطوط مختلف آن ساخته و راه‌اندازی می‌شود.
*سند اشتغال استان بیش از صد درصد محقق شده است
جملاتی که خواندید مهم‌ترین مواردی بود که روزگذشته 12 بهمن‌ماه استاندار همدان با خبرنگاران استان در نشستی که پس از مدت‌ها و با توجه به آبی شدن استان همدان در سالن جلسات شهدای استانداری برگزار شد، مطرح کرد. مناسبت برگزاری این نشست از راه رسیدن دهه فجر در سالروز 42 سالگی روزهای پیروزی انقلاب اسلامی بود.

 معیشت، حمایت از تولید و ایجاد شغل  شاخصه اصلی ما
سیدسعید شاهرخی با بیان اینکه به‌منظور انسجام‌بخشی بین بخش‌های مختلف تلاش کردیم به‌صورت علمی، برنامه‌ای و حساب‌شده در قالب تدوین سند راهبردی برای 3 سال پیش‌رو تکلیف همه بخش‌ها و سهم هر شهرستان را مشخص کنیم، مطرح کرد: توجه به معیشت، حمایت از تولید و ایجاد شغل، شاخصه اصلی ما در این سند راهبردی 3 ساله بوده است که همه ظرفیت‌های استان را شناسایی کردیم.
استاندار همدان که همراه با 3 معاون خود در حوزه عمرانی، سیاسی و اقتصادی، در این نشست حضور داشت، گفت: در کمتر دوره‌ای این اتفاق افتاده که اعلام کنند چه اقداماتی را می‌خواهند انجام دهند، خیلی‌ها می‌ترسند که بدقول شوند اما ما در هر شهرستان پروژه‌ها را هم مشخص کرده‌ایم‌، به‌طوری‌که مشخص شده چه میزان از باغات انگور در طرح فراز اصلاح شوند.
وی با اشاره به اینکه ۲۰ هزار خیاط در شهر ازندریان وجود دارد که به‌دنبال ساماندهی این واحدها هستیم، خاطرنشان کرد: معضلی که در شهرستان درگزین و بخش شاهنجرین شهرستان رزن وجود دارد، این بود که نیروی بیکاری وجود ندارد تا در واحدهای تولیدی این شهرستان‌ها کار کنند، به‌طوری‌که به گفته فرماندار و نماینده رزن این شهرستان نیروی بیکار ندارد. در ضمن ۳۴ روستای این شهرستان بازسازی و بهسازی شده است.

 برنامه ساخت ۴ گاوداری ۶۰۰۰ رأسی در استان
استاندار همدان با بیان اینکه 4 واحد گاوداری ۶ هزار رأسی در استان ساخته می‌شود که یکی از این واحدها در شهرستان رزن ساخته خواهد شد، افزود: با شرکت شستا قرارداد بسته‌ایم که 4 واحد گاوداری ۶ هزار رأسی در نقاط مختلف استان ساخته شود.
وی با بیان اینکه ۱۰۷ هکتار گلخانه در استان وجود داشت، یادآور شد: براساس سند راهبردی تصویب شد که هر سال ۷۰ هکتار در سطح استان به گلخانه‌ها اضافه شود که ۵۰۰ هکتار شهرک و زمین درحال آماده‌سازی بوده و در ۱۸۰ هکتار طی 2 سال گذشته گلخانه ساخته شده است.

 یکی از زیباترین ایستگاه‌های قطار ایران درحال ساخت است
استاندار همدان با تأکید بر اینکه استان همدان را به‌ویژه شهر همدان که پایتخت تاریخ و تمدن است، با نگاه بلند نه رؤیایی بلکه واقعی می‌بینیم، تصریح کرد: یکی از اقدامات توجه به حمل‌ونقل ریلی در استان همدان بوده است، به‌طوری‌که امسال ردیف اتصال خط شمال به جنوب(همدان به ملایر) را مستقل کرده‌ایم و عملیات ساخت ایستگاه درون‌شهری همدان درحال انجام است که یکی از زیباترین ایستگاه‌های قطار در مجاورت ترمینال اتوبوس‌های همدان خواهد بود.
وی با بیان اینکه ۳۰۰ کیلومتر در این مدت ریلگذاری شده است و روزانه هزار تن گندم از ایستگاه باری قطار انتقال داده می‌شود، اعلام کرد: اگر قطار شهری را برای همدان درنظر می‌گیریم، نگاهمان به همدان ۵۰ سال آینده است، به‌طوری‌که بیش از ۵ هزار میلیارد تومان هزینه پروژه قطار شهری است که طی سال‌های مختلف خطوط مختلف آن ایجاد می‌شود.
شاهرخی اظهار کرد: نگاهمان به گردشگری همدان باید نگاه عمیقی باشد، به‌دلیل اینکه همدان  هزار و ۸۰۰ اثر شناخته شده در حوزه تاریخی، طبیعی و گردشگری دارد که  هزار و ۶۰ اثر به ثبت ملی رسیده و پرونده ثبت جهانی تپه هگمتانه نهایی شده که در توسعه و عمران همدان تأثیرگذار است.

  مردم همدان از دعوا و حاشیه
 بدشان می‌آید
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه بنا نداریم وقتمان را صرف بگومگوهای جاری کنیم، یادآور شد: نگاهمان این است که کارهای بزرگ برای استان انجام دهیم. هیچ‌گاه به‌دنبال دعوای سیاسی نبوده‌ام، بلکه سیاست بنده این بوده است که همه ظرفیت‌های استان را با وحدت و همدلی پای کار بیاورم. در ضمن از فرهنگی که در این استان نهادینه شده خوشحالم به‌طوری‌که مردم همدان از دعوا و حاشیه بدشان می‌آید.
شاهرخی با اشاره به سفر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به استان در شهریورماه امسال، بیان کرد: در سفر نوبخت به همدان دستور ساخت ۲ هزار واحد مسکن محرومین به استان همدان داده شد که درحال اجراست و تقاضای ساخت هزار واحد دیگر کرده‌ایم‌، در واقع کاری که انجام می‌شود باید کارهای ماندگاری باشد زیرا مردم انتظار دارند مدیرانشان در تراز همدان بزرگ ظاهر شوند.
وی ادامه داد: اگر امروز همدان پس از قرن‌ها همدان مانده، به‌دلیل الوند و دامنه شمالی الوند است. یکی از مهم‌ترین شاخص‌های الوند و دامنه‌های شمالی الوند این است که میراث فرهنگی را مکلف کردیم طرحی برای این منطقه تعیین کند و با چهارچوب‌های علمی نگهداری شود. در حقیقت مداخله باید با رعایت اصول زیست محیطی باشد و اگر طرح نباشد کسی حق ورود به این منطقه را نخواهد داشت.

 آرامگاه بوعلی به همین شکل بماند
تا 4 سال دیگر نمی‌توان از کنارش رد شد
استاندار همدان با بیان اینکه طرح تفریحی و زیارتی شاهزاده حسین(ع) شهر همدان آماده شده و درحال تملک و آماده‌سازی آن با حفظ و اصول بناهای تاریخی هستیم، گفت: آمادگی داریم ساختمان فرمانداری و شهرداری همدان را به‌منظور ایجاد یک مجتمع فرهنگی برای بوعلی سینا اختصاص دهیم؛ زیرا اگر این مقبره به همین شکل بماند تا 4 سال دیگر نمی‌توان از کنارش رد شد؛ بنابراین فکرهای بلندی برای آرامگاه بوعلی داریم که مشاور درحال تهیه طرح است.

  ایجاد سایت بین‌المللی در نزدیکی غار علیصدر
وی از ایجاد سایت بین‌المللی در نزدیکی غار علیصدر خبر داد و گفت: سال‌ها بود که ۲ هزار و ۳۰۰ هکتار اراضی در کنار غارعلیصدر داشتیم که واقعاً ارزشمند بود که سایت بین‌المللی در این منطقه طراحی شده است، همچنین ۲۴۰ هکتار در حوالی سد اکباتان به شهرداری داده شده که از شهرداری انتظار داریم زودتر یک مجتمع تفریحی برای مردم آماده کند.

  به هیچ جا جز همدان فکر نمی‌کنم
وی درباره به‌کارگیری نیروهای غیربومی در استان گفت: به هیچ جا جز همدان فکر نمی‌کنم، کار بنده تولید شغل است و تأکید دارم همدانی‌ها مشغول شوند، شاید صد نفر غیربومی در همدان باشد اما اینها ملاک نیست‌. کار استاندار این نیست که کسی را بیاورد یا ببرد بنابراین به‌کارگیری نیروی غیربومی در همدان را تأیید نمی‌کنم.

  منتقدان طرح جامع شهر همدان حتی آن را ندیده‌اند
استاندار همدان با بیان اینکه کسانی که درباره طرح جامع شهر همدان اظهارنظر می‌کنند این طرح را ندیده‌اند، خاطرنشان کرد: از بین کسانی که درباره طرح جامع شهر همدان اظهارنظر کرده‌اند حتی 3 نفر هم این طرح را ندیده و نخوانده‌اند.
وی با تأکید بر اینکه شهر همدان برای ما مهم است، افزود: بگذارید با طرح و برنامه شهر را اداره کنیم. حفظ باغات و جلوگیری از ورود بی‌حساب و کتاب به دامنه‌های الوند و باغات از برنامه‌های جدی ما در شهر همدان است.

  افتتاح و کلنگ‌زنی ۶۵۱ پروژه در دهه فجر
وی در ادامه سخنانش با اشاره به افتتاح و کلنگ‌زنی ۶۵۱ پروژه به ارزش ۷ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر امسال در نقاط مختلف این استان، تصریح کرد: در این ایام ۵۸۳ طرح با اعتباری افزون بر ۲ هزار و ۲۳۴ میلیارد تومان در استان افتتاح و ۶۸ طرح با ۵ هزار و ۶۶۸ میلیارد تومان اعتبار نیز کلنگ‌زنی می‌شود.

 انتخاباتی بی‌طرفانه برگزار می‌کنیم
شاهرخی با بیان اینکه 2 انتخابات در پیش‌رو داریم، یادآور شد: اگر دغدغه سعادت و پیشرفت جامعه را داریم و اگر می‌خواهیم مشکلات حل شود، باید پای صندوق‌های رأی برویم. مشارکت مردم به‌لحاظ سیاسی، اجتماعی و دقت در انتخاب نخبگان مهم است و انتخاباتی بی‌طرف برگزار و فارغ از نگاه سیاسی از آرای مردم صیانت می‌کنیم.
استاندار همدان با اشاره به انتخابات سال ۱۴۰۰، گفت: مسئولان این استان همانند دوره‌های گذشته، انتخاباتی بی‌طرفانه را برگزار می‌کنند. شاهرخی با تأکید بر اینکه مدیریت شهری باید در مدیریت شهر نگاه بلند داشته باشد، افزود: مردم باید در انتخابات حضوری پرشور داشته باشند تا افراد اصلح وارد شورا شوند.
وی ادامه داد: انتخابات مقوله اجتماعی برای دفاع از آرمان بلند انقلاب اسلامی است و فعالان سیاسی و اجتماعی باید مردم را به مشارکت گسترده در این رویداد ملی دعوت کنند.
شاهرخی تأکید کرد: در راستای سربلندی مردم، عزت‌مندی انقلاب و پاسداری از خون شهیدان گام برداریم و امانت‌دار رای مردم هستیم زیرا این موارد از الزامات مشارکت حداکثری است.
استاندار همدان پایان با اشاره به نقش بی‌بدیل رسانه‌ها، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها حلقه واسط بین مردم و مسئولان هستند و بر همین اساس سند اطلاع‌رسانی استان تدوین شده است.
به‌یقین حضور رسانه‌ای‌ها کنار مدیران تأثیرگذار و بی‌بدیل است .اگر ده‌ها پروژه انجام شود اما درست انعکاس پیدا نکند هدف به سرانجام نرسیده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com