ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  127970 تاریخ انتشار:  1401-08-22 - 17:11 تعداد بازدید:  245
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با رونمایی از سامانه چک الکترونیک
امکان نقد کردن غیرحضوری چک فراهم شد

اقتصادی


 معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی از فراهم شدن امکان نقد کردن غیرحضوری چک با رونمایی از سامانه چک الکترونیک خبر داد.

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی در این مراسم گفت: چکاد با ملاحظات گسترده فنی و حقوقی پروژه بسیار پیچیده‌ای بود که با حمایت رئیس‌کل بانک مرکزی عملیاتی شد. چکی که دیجیتال صادر می‌شود می‌تواند در اختیار فردی قرار گیرد که اصلا دارای چک دیجیتال نیست.

مهران محرمیان افزود: مهمترین اتفاق، نقد کردن چک به صورت غیر حضوری است که گام مهمی در تسهیل دسترسی مردم به خدمات بانکی است. تعداد زندانیان مرتبط با چک که بیش از ۸۰ درصد نسبت به سال 1396 کاهش یافته است با اجرای قوانین جدید چک افتخار‌آمیز است.

 روزی یک نفر برای چک برگشتی به زندان می‌رود

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۹۸ درصد خدمات بانکی غیرحضوری انجام می‌شود، ادامه داد: با صدور چک الکترونیک نیز این میزان بیشتر خواهد شد. در سال ۱۳۹۶ حدود ۱۰ نفر بابت چک برگشتی به زندان می‌رفت، اما در حال حاضر، هر روز یک نفر برای چک برگشتی به زندان می‌رود.  

 امکان صدور چک الکترونیک در سه بانک

وی افزود: در حال حاضر امکان صدور چک الکترونیک در سه بانک پارسیان، صادرات و تجارت فعلا برای اشخاص حقیقی فراهم شده که به‌ زودی این امکان برای اشخاص حقوقی نیز فراهم خواهد شد. بانک‌های ملت، آینده و کشاورزی نیز در مرحله تست صدور چک الکترونیک قرار دارند.  

 کاهش هزینه مبادلات با چک الکترونیک

وزیر امور اقتصادی و دارایی نیز با بیان اینکه چک الکترونیک هزینه مبادلات را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: چک الکترونیک یک محصول ارزشمند در نظام بانکی‌ است. وقتی از حمایت از تولید صحبت می‌کنیم یعنی همین، هر سیاستی که برای کاهش هزینه‌های مبادله برای فعالان اقتصادی باشد فرایند تولید سهل‌تر و جذاب‌تر می‌شود.

هر اندازه فعال اقتصادی با اطمینان بیشتر وارد معامله شود سرعت گردش معاملات بیشتر می‌شود و به رونق اقتصادی کمک می‌کند.

احسان خاندوزی افزود: نگرانی از نکول و اطاله پیگیری‌های قضائی با این دست اقدامات کاهش می‌یابد و بسیار حائز اهمیت است. همچنین باعث کاهش فشار به تسهیلات نقدی بانک‌ها می‌شود و اقدام مبارکی است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com