ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

Today : Wed, August 12, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114812 تاریخ انتشار:  1399-10-11 - 07:00 تعداد بازدید:  249
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

روند صعودی بورس آغاز می‌شود

اقتصادی


 بازار سرمایه درحالی روزهای نوسانی را پشت سر می‌گذارد که عواملی که باید برای رشد بازار وجود داشته باشد، مهیاست. بر این اساس یک کارشناس بازار سرمایه بر این باور است که عوامل بیرونی که عمدتا سیاسی هستند، باعث ترس بازار و حرکت نوسانی آن شده است.
درحالی که پس از اصلاح چشمگیر بازار سرمایه، بسیاری از سهامداران منتظر رشد پی‌درپی این بازار بودند و پس از آنکه شاخص از یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد در آبان‌ماه به یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحد در پایان آذر رسید، دوباره در روزهای گذشته شاخص به کانال یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد عقبگرد کرد. در این راستا یک تحلیلگر بازار سرمایه بر این باور است که حال بازار خوب است و روند نوسانی آن به‌دلیل اتفاقات بیرونی است.
بهزاد صمدی در گفت‌وگو با ایسنا، با تأکید بر اینکه بازار سرمایه از عوامل بیرونی لطمه می‌خورد، توضیح داد: بیشتر این عوامل، تنش‌های سیاسی هستند. درواقع هرچه به سالگرد شهادات سردار حاج قاسم سلیمانی نزدیک‌تر می‌شویم و تنش‌ها در عراق و خلیج فارس شدت می‌گیرد، بازار بیشتر می‌ترسد.
وی با اشاره به گزارش‌های ماهانه شرکت‌ها گفت: گزارش‌های ماهانه و سودهای محقق شده فصل پاییز عالی هستند و رکوردهای فروش برخی شرکت‌ها در آذرماه ثبت شده است. به گفته او در 3 ماه گذشته سودهای محقق شده خوبی صورت گرفته است که هرچه به اواخر دی‌ماه نزدیک می‌شویم، شاهد آن خواهیم بود اما بازار به دلایل مذکور، گارد عقب‌نشینی گرفته و حالت ترس در بازار وجود دارد.
این تحلیلگر بازار سرمایه ادامه داد: از سوی دیگر بین اهالی بازار در مورد شاخص کل و شاخص هم وزن دوگانگی رخ داده است و با توجه به این اتفاق 2 دستگی بین سهامداران ایجاد شده است که عاملی شده که بازار نوسانی دنبال شود.
 صعود شاخص کل تا یک میلیون و ۸۱۰ هزار واحد
صمدی با تأکید بر اینکه حال بورس به لحاظ پارامترهای بنیادی و تکنیکالی خوب است، گفت: پروسه نوسانی می‌تواند یک الگوی کلاسیک در شاخص کل باشد و این شاخص دوباره رشد خود را ادامه خواهد داد. به اعتقاد من هفته آینده که از سالگرد حمله تروریستی آمریکا و شهادت سردار سلیمانی عبور کنیم شاخص کل دوباره به روند روبه رشد خود تا یک میلیون و ۸۱۰ هزار واحد حرکت خواهد کرد.
وی با بیان اینکه بازار به پیشواز گزارش‌ها خواهد رفت، افزود: گزارش‌های فصل پاییز می‌تواند روند برخی سهم‌ها را تغییر دهد. اتفاقات خوبی در نرخ فروش شرکت‌ها رخ داده است و سودسازی شرکت‌ها می‌تواند در ماه‌های آینده تحول‌ساز شود.
این تحلیلگر بازار سرمایه درمورد قیمت‌ها در بورس کالا نیز توضیح داد: در بورس کالا هم شاهد رشد قیمت‌ها هستیم. روز گذشته نرخ شمش شرکت‌های فولادی به طور میانگین بین ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته است. در واقع پارادوکسی بین قیمت سهم‌ها و فروش شرکت‌ها رخ داده که منشأ آن تنش‌های منطقه‌ای است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com