ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  138926 تاریخ انتشار:  1403-05-04 - 13:14 تعداد بازدید:  221
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

برنامه دولت برای رفع مشکل برق تولیدی‌ها

اقتصادی


دولت چهاردهم به ریاست مسعود پزشکیان در شرایطی در هفته‌های آینده کار را به‌صورت رسمی آغاز می‌کند که در بخش‌های مختلف اقتصادی و صنعت، چالش‌ها و موانعی بر سر راه تولید و رشد اقتصادی است.

به گفته تولیدکنندگان در بسیاری از مناطق قطعی برق بیش از یک روز کامل در هفته است و سبب کندی در فعالیت‌های تولیدی و افت روند تأمین نیاز بازار‌های مختلف شده است.

به گزارش همدان‌پیام، بسیاری از فعالان صنعت بر ضرورت تغییر رویکرد در وزارتخانه‌های مرتبط با تولید و اقتصاد تأکید دارند. یکی از این تغییرات مهم در سیاست‌های مرتبط با وزارت نیرو است؛ جایی‌که تولید کشور با حوزه برق گره‌خورده است. فعالان بخش خصوصی و تولیدی کشور معتقدند در شرایط کنونی، تداوم برنامه‌ها و رویکرد سابق در این وزارتخانه، منجر به حل مشکلات و موانع نخواهد شد و حتی روند کار و تولید را وقفه بیشتری مواجه خواهدکرد.

به‌عنوان نمونه؛ این روزها ناترازی و قطعی برق، شرایط ناخوشایندی برای شهرک‌های صنعتی و تولیدی و کارخانه‌های استان همدان و کشور رقم زده است. به‌گونه‌ای که در کنار کاهش ساعت کاری ادارات دولتی در تابستان، شاهد افت تولید و در نهایت کاهش رشد اقتصادی خواهیم‌ بود.

به گفته تولیدکنندگان بخش خصوصی و دولتی، در بسیاری از مناطق استان و کشور، قطعی برق بیش از یک روز کامل در هفته، سبب کندی در فعالیت‌های تولیدی و افت روند تأمین نیاز بازارهای مختلف شده است و تداوم این مسیر، منجر به کاهش صادرات و افت انگیزه تولیدکنندگان برای تولید بهینه کالا می‌شود و باید برای رفع این چالش و مشکل، دولت چهاردهم چاره‌اندیشی کند.

فعالان صنعت برق نیز تأکید دارند؛ رویه نامطلوب وزارت نیرو و قطعی برق صنایع و بخش خانگی، به دلیل نداشتن سرمایه‌گذاری مناسب در صنعت برق رقم خورده است و امروز نتیجه تعلل وزارت نیرو در این بخش را با کلیدواژه قطعی برق صنایع شاهد هستیم.

اکنون به‌نظر می‌رسد رسیدگی به حوزه تولید در بخش‌های مختلف از جمله برق، صادرات، تعهدات ارزی، تسهیلات، تأمین مواد اولیه و بسیاری موارد دیگر بهتر است جزو اولویت‌های دولت چهاردهم و مدیرانی باشد که دارای مسئولیت هستند و یا خواهند بود.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com