ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  127869 تاریخ انتشار:  1401-08-18 - 19:23 تعداد بازدید:  244
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

اختصاص ۱۰ درصد اعتبارات تملک دارایی به حمایت از اقتصاد دانش‌بنیان

اقتصادی


مصوبات ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استان لازم‌الاجرا است


استاندار همدان گفت: ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای استان به حمایت از مجموعه‌های فعال در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان اختصاص یافته است.

علیرضا قاسمی‌فرزاد پیش از ظهر امروز در چهارمین جلسه ستاد توسعه اقتصاد دانش‌‌بنیان استان اظهار کرد: پیش‌نیاز اقتصاد دانش‌بنیان و فناوری اطلاعات، ایجاد زیرساخت‌های فیزیکی، ابنیه و شبکه‌های لازم در سطح استان است.

وی گفت: فرمانداران، بنیادها و بنیان‌های لازم در شهرستان‌ها را ایجاد کنند تا فعالان سطح استان به طور یکنواخت از نگاه عدالت‌محوری دولت سیزدهم برخوردار شوند.

استاندار همدان افزود: تقویت و توجه به اقتصاد دانش‌بنیان، افزایش و ارتقای بهره‌وری، کارایی و کارآمدی در محصولات، ارتقای تولید و کاهش هزینه‌ها و اقتصادی شدن قیمت تمام‌شده را به دنبال دارد.

وی با بیان اینکه اقتصاد دانش‌بنیان از تاکیدات مقام معظم رهبری، سیاست‌های رئیس جمهور و مجموعه مدیریتی استان بوده است گفت: تلاش فرمانداران همدان، ملایر، فامنین و بهار در راستای ایجاد «خانه‌های خلاق» به عنوان پایه و مبنای اقتصاد دانش‌بنیان، قابل تقدیر است.

قاسمی‌فرزاد با اشاره به اینکه تعامل و ارتباط بین دانشگاه‌ها با مجموعه تولیدی‌های استان بیش از پیش، نزدیک‌تر و سازنده باشد تأکید کرد: مصوبات ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان نباید در قالب نظر و جلسات باقی بماند، بلکه باید ضمن توجه ویژه به آن، زمینه اجرایی و عملیاتی شدن آن‌ها در سطح استان فراهم شود.

وی با بیان اینکه از همه ظرفیت‌ها و استعدادهای استان در جهت هم‌افزایی برای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان استفاده می‌کنیم اظهار کرد: طبق قانون، ۱۰ درصد از اعتبارات تملک دارایی و سرمایه‌ای به صندوق حمایت از اقتصاد دانش بنیان اختصاص یافته است.

استاندار همدان با اشاره به اینکه در سطح استان شرکت‌های فعال در حوزه نرم‌افزار وجود دارند که محصولات خود را به کشورهای توسعه یافته صادر می‌کنند افزود: طبق برنامه‌ها، طرح‌ها و اقداماتی که در زمینه اقتصاد دانش بنیان و دیجیتال در دستور‌ کار قرار گرفته، آینده‌ بسیار روشنی در پیش‌ رو قرار دارد.

وی گفت: ضمن تاکیدات مقام معظم رهبری در دانش‌بنیان کردن تولید، هزینه‌های روش‌های سنتی در حوزه‌های مختلف تولید سنگین و غیرقابل توجیه است، بنابراین باید از روش‌های دانش‌بنیان در راستای کاهش هزینه‌ها و افزایش کیفیت و بهره‌وری استفاده کرد.

قاسمی‌فرزاد اظهار کرد: با حمایت‌های دولت مردمی و انقلابی سیزدهم از مجموعه‌های فعال در اقتصاد دانش بنیان و عزم و اراده بخش خصوصی، اهداف مورد نظر در حوزه اقتصاد دانش بنیان تحقق‌پذیر است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com