ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 31 مرداد 1405 - شماره 5490
 


امروز : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

Today : Sun, August 23, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  103789 تاریخ انتشار:  1398-10-15 - 10:25 تعداد بازدید:  138
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

معمار پاس در جاده تنهایی

ورزشی

 این روزها هر اندازه که احمد جمشیدیان سرمربی تیم پاس با کسب نتایج درخشان توانسته محبوب دل‌های هواداران باشد و همگان به تمجید از وی می‌پردازند، اما معمار فنی پاس همچنان در جاده تنهایی قدم بر می‌دارد.
وعده و وعیدها به وی دیگر از واژه تکرار به عادت تبدیل شده و برای سرمربی سفید و سبزپوشان این واژگان بی معنا شده است.
او بارها در نیم فصل اول گلایه های خود پیرامون کاستی‌های تیم پاس را از طریق رسانه‌ها و نشست‌های حضوری با مسئولان به گوش آنها رساند اما انگار عزمی برای حل مشکلات نیست.
نشست هفته گذشته جمشیدیان با مدیرکل ورزش و جوانان نیز تاثیری برای تغییر در این روند نامطلوب نداشت و همچنان پاس در حسرت حضور در بازار نقل و انتقالات لیگ 2 است.
مهلت فصل نقل و انتقالات لیگ 2 در حالی به سرعت سپری می‌شود که پاس به دلیل بدهی در 2 جبهه کمیته تعیین وضعیت و کمیته انضباطی، فقط می‌تواند نظاره‌گر تقویت سایر حریفان باشد.
با این حال احمد جمشیدیان که پاس را محروم از نقل و انتقالات نیم فصل دید، بازهم به میل خود در این تیم ماند تا با داشته‌هایش فصل را به پایان برساند.
تیمی که او می‌توانست با تقویت در نیم فصل، به عنوان مدعی اصلی برای صعود به لیگ یک تکمیل کند اما حالا باید توان خود را ابتدا برای بقا در لیگ 2 بگذارد.
در واقع با نیم نگاهی به تیم‌های گروه دوم و تحرکات آنها در بازار نقل و انتقالات ، به این باور می‌رسیم که پاس مظلوم‌ترین تیم این مسابقات است.
از تیم نخست که چوکای مدعی است تا شهرداری بندرعباس قعرنشین در تلاش هستند با تقویت قوای تیمی خود ، با شکل و شمایل متفاوت از نیم فصل نخست پا به میدان مسابقات بگذارند.
جنگ بقا و صعود در نیم فصل دوم هیجان و جذابیت مسابقات لیگ 2 را به اوج می‌رساند و در این بین تیم پاس با همان داشته‌های قبلی باید به مصاف حریفان برود.
جمشیدیان می‌توانست با وجود این وضعیت عطای سرمربیگری پاس را به لقایش ببخشد اما تا به اینجا سکوت اختیار کرد و با وجود ناملایمات‌ها به انجام وظیفه ذاتی مربیگری خود پرداخت.
اما گذر سرمربی پاس در جاده تنهایی که انتهایش مشخص نیست، تا چه زمان می‌تواند دوام داشته باشد.
یاس و نا امیدی به هر حال به سراغ جمشیدیان می‌آید زیرا او محکوم است با دستان خالی به جنگ با حریفان تمام عیار و متمول خود برود.
امروز هم برای حمایت دیر است و باید دید سرمربی موفق پاس تا چه زمان می‌تواند در راس تیم پاس دوام بیاورد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com