ttttt1405-07-081405-07-18bool(false) 1405-07-081405-07-18bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 18 مهر 1405 - شماره 5531
 


امروز : شنبه ، 18 مهر 1405

Today : Sat, October 10, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  149958 تاریخ انتشار:  1405-07-18 - 12:05 تعداد بازدید:  0
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

در بازدید مدیرکل تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی از غار علیصدر مطرح شد
توسعه زیرساخت‌ها و تقویت ظرفیت‌های خدماتی و گردشگری

گزارش

 مدیرکل تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی و مدیر اعتبارات صندوق کارآفرینی امید از با هدف بررسی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری و تامین مالی از مجموعه گردشگری علیصدر بازدید کردند.
 در این بازدید که با حضور مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان، معاون سرمایه‌گذاری و جمعی از مسئولان و مدیران مجموعه غار علیصدر انجام شد، ظرفیت‌های گردشگری، زیرساخت‌های موجود، طرح‌های توسعه‌ای و فرصت‌های سرمایه‌گذاری این مجموعه مورد بررسی قرار گرفت.
در جریان بازدید، گزارشی از وضعیت موجود مجموعه، پروژه‌های در دست اجرا و طرح‌های پیشنهادی برای توسعه زیرساخت‌ها و افزایش خدمات گردشگری ارائه شد و مهم‌ترین نیازهای اعتباری و مالی پروژه‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل تسهیلات و تامین منابع وزارت میراث‌فرهنگی با تأکید بر جایگاه غار علیصدر به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های گردشگری کشور، اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها و تقویت ظرفیت‌های خدماتی و گردشگری این مجموعه می‌تواند نقش مهمی در افزایش ماندگاری گردشگران و رونق اقتصادی منطقه داشته باشد.
محمدحسین عسگرپور افزود: استفاده از ظرفیت‌های تامین مالی و تسهیلاتی برای اجرای طرح‌های اولویت‌دار گردشگری از جمله برنامه‌هایی است که می‌تواند روند توسعه زیرساخت‌های گردشگری را شتاب بخشد.
مدیر اعتبارات صندوق کارآفرینی امید نیز در این بازدید، ظرفیت‌های موجود برای حمایت از طرح‌های واجد شرایط را مورد بررسی قرار داد و بر ضرورت شناسایی پروژه‌های دارای توجیه اقتصادی و تسهیل فرآیند تامین منابع مالی آن‌ها تأکید کرد.
در ادامه، معاون سرمایه‌گذاری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گزارشی از فرصت‌های سرمایه‌گذاری، پروژه‌های اولویت‌دار و نیازهای اعتباری بخش گردشگری استان ارائه کرد.
این بازدید در راستای تقویت همکاری میان وزارت میراث‌فرهنگی، صندوق کارآفرینی امید و مجموعه مدیریت گردشگری استان و با هدف توسعه سرمایه‌گذاری، تأمین منابع مالی و شتاب‌بخشی به اجرای طرح‌های گردشگری است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
پاکی آوردی ای امید سپید
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com