ttttt1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : شنبه ، 10 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  147739 تاریخ انتشار:  1405-04-13 - 09:26 تعداد بازدید:  44
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

تدارک وسیع استان به احترام رهبر شهید
۲۵ هزار همدانی برای وداع و تشییع به تهران می‌روند

گزارش

نشست ستاد برگزاری آئین وداع، تشییع و تدفین رهبر شهید با حضور مسئولان استانی در همدان برگزار شد و آخرین برنامه‌ریزی‌ها، هماهنگی‌های اجرایی و نیازمندی‌های برگزاری این مراسم مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار  در این نشست با تأکید بر لزوم برگزاری باکیفیت برنامه‌ها گفت: از شنبه تا پنج‌شنبه، تجمعات و مراسم محوری پس از نماز مغرب و عشاء برگزار خواهد شد و این موضوع از شب گذشته آغاز شد تا برگزاری مراسم منظم ادامه می‌یابد.
حمید ملانوری وی با بیان اینکه اجتماع اصلی استان در روز هجدهم تیرماه همزمان با مراسم تشییع و تدفین برگزار می‌شود، تصریح کرد: پیشنهاد شده مراسم پنج‌شنبه از ساعت ۱۸ آغاز و تا اقامه نماز مغرب و عشاء ادامه یابد، جمعیت از مسیرهای مختلف به سمت میدان امام(ره) هدایت شود تا فضای شهر به شکل مناسب برای برگزاری مراسم ساماندهی شود.
به گزارش فارس استاندار، با تأکید بر اینکه برای مراسم روز هجدهم باید هر مسیری یک متولی مشخص تعیین شود، گفت: با هماهنگی ستاد نماز جمعه و همکاری شهرداری، میدان مرکزی شهر برای اقامه نماز جماعت مفروش شود تا مراسم با اقامه نماز مغرب و عشاء، نماز لیله‌الدفن و دعا ادامه یابد.
وی از برنامه‌ریزی برای تأمین خدمات رفاهی مراسم خبر داد و افزود: باید ظرفیت لازم برای توزیع ۳۰ هزار پرس غذای ساده و آب معدنی و‌... با همکاری اصناف در تجمعات فراهم شود.
وی بر افزایش تعداد موکب‌ها در مسیرهای منتهی به میدان امام(ره)، تقویت فضاسازی شهری با بهره‌گیری از بیانات رهبر شهید، توسعه فضاسازی در ورودی‌ها و خروجی‌های شهر و در اختیار قرار گرفتن خودروهای دستگاه‌های اجرایی برای اعزام زائران و پشتیبانی مراسم تأکید کرد.
برگزاری برنامه بزرگداشت رهبر شهید در ۱۶۰۰ نقطه همدان
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان هم از برگزاری برنامه بزرگداشت رهبر شهید در یک‌هزار و ۶۰۰ محله استان خبر داد و گفت: ۵ هزار نفر از استان به مراسم تشییع پیکر مطهر اعزام می‌شوند.
حسین زارع‌کمالی با بیان اینکه در این مراسم تمام ظرفیت‌های مردمی، فرهنگی و اجرایی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم به کار گرفته می‌شود از فعالیت ۱۳ کمیته برای برگزاری بزرگداشت امام شهید خبر داد. 
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان ادامه داد: بیش از ۴۰ جلسه تخصصی در سطح استان برگزار کردیم و ۲۰۰ جلسه نیز در شهرستان‌ها با محوریت فرمانداری‌ها برگزار شده تا زمینه انجام وظیفه در این رسالت بزرگ تاریخی را داشته باشیم.
وی با اشاره به فعالیت کمیته اجرایی؛ از برگزاری برنامه بزرگداشت در یک هفته در یک‌هزار و ۶۰۰ محله استان با حضور هیأت‌های مذهبی و اقشار مختلف مردم با محوریت تببین سیره و روش امام شهید خبر داد.
زارع‌کمالی از برگزاری تجمع مردمی در تمام شهرستان‌های استان در روز ۱۵ تیرماه خبر داد و گفت: ساعت ۱۰ صبح نیز مراسم تجمع دارالمومنین همدان در میدان امامزاده عبدالله(ع) برگزار خواهد شد.
وی تأکید کرد: هجدهم تیرماه و همزمان با آخرین روز وداع با پیکر مطهر امام شهید مراسم تجمع در میدان امام خمینی(ره) از ساعت ۱۸ با حضور اقشار مردمی همراه با برگزاری نماز لیله‌الدفن برگزار می‌شود.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به فعالیت کمیته اعزام زائران عنوان کرد: ۴هزار و ۵۰۰ نفر از استان از روز چهاردهم تیرماه با ناوگان حمل و نقل عمومی در مراسم وداع با پیکر مطهر شرکت می‌کنند؛ ضمن اینکه ۲۰ هزار نفر نیز با ۴ هزار خودروی شخصی در مراسم وداع حضور خواهند یافت.
وی با اشاره به ارائه خدمات در مجتمع‌های خدماتی و رفاهی برای زائران و استقرار موکب‌ها در مسیر گفت: در کمیته اسکان، پذیرایی و مواکب نیز ۱۸۴ موکب پذیرایی و ۳۲ موکب اسکان برای بیش از ۴۰ هزار نفر پیش‌بینی شده است.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان از اعزام ۵ هزار نفر از استان به مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید خبر داد و با بیان اینکه ثبت نام اعزام در مساجد محلات انجام می‌شود بیان کرد: از آن جا که همدان در مسیر تردد زائران عراقی قرار دارد تمهیدات لازم برای پذیرایی از ۵۰ هزار نفر در روز انجام شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان نیز با اشاره به برگزاری مستمر جلسات ستاد در روزهای گذشته افزود: تاکنون 8جلسه تخصصی برگزار و ۷۰ مصوبه در حوزه‌های مختلف به تصویب رسیده که بخشی از آن‌ها اجرایی شده و سایر موارد نیز در دست پیگیری است.
حجت‌الاسلام علی‌ اصغر گرجی گفت: برنامه‌های مساجد، پایگاه‌های مقاومت و برخی شهرستان‌ها تدوین شده و سایر شهرستان‌ها نیز در حال تکمیل برنامه‌های خود هستند.
نماینده ولی‌فقیه در استان همدان نیز اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود حدود ۲۵ هزار نفر از مردم استان در مراسم قم، تهران و مشهد حضور یابند و بخش عمده مردم نیز در استان در مراسم شرکت خواهند کرد.
حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی افزود: پخش زنده مراسم خاکسپاری از طریق تلویزیون‌های شهری در میدان امام(ره) برای مردم فراهم شود؛ همچنین راه‌اندازی «رواق امام» همراه با قرائت قرآن کریم، قرائت فاتحه و اجرای برنامه‌های معنوی در دستور کار قرار گیرد.
استفاده از ظرفیت مدیریت شهری برای برگزاری باشکوه مراسم 
شهردار همدان با تأکید بر اینکه برگزاری مراسم پس از نماز مغرب و عشاء با استقبال بیشتری همراه خواهد بود، اظهار کرد: مراسم رهبر شهید را باید هر چه با شکوه‌تر برگزار کنیم و ما نیز تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
سیدمسعود حسینی با اشاره به استقبال گسترده مردم از برنامه‌های میدان انقلاب تهران گفت: حضور پرشور مردم نتیجه برنامه‌ریزی مناسب، استقرار موکب‌ها و اجرای برنامه‌های فرهنگی است و در همدان نیز مانور تاکسیرانان، موتورسواران و خودروها در طول روز اجرا خواهد شد، اما برنامه‌های اصلی باید در ساعات شب برگزار شود و بتوانیم برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم.
وی پیشنهاد کرد: مراسم روزهای ۱۵ و ۱۸ در امامزاده عبدالله(ع) تا زمان اقامه نماز مغرب و عشاء ادامه داشته باشد و میدان امام(ره) نیز به عنوان محل برگزاری برنامه‌های ویژه و محوری در نظر گرفته شود.
شهردار همدان با بیان اینکه کمیته فضاسازی اقدامات گسترده‌ای را آغاز کرده است، افزود: با وجود مصوبه مشارکت دستگاه‌های اجرایی در فضاسازی شهری، تاکنون همکاری قابل توجهی از سوی ادارات انجام نگرفته و شهرداری از ابتدای هفته اجرای برنامه‌های فضاسازی را آغاز کرده است.
وی با اشاره به نصب تابلوهایی در محورهای مواصلاتی استان گفت: برای اعزام زائران، ۵۰دستگاه اتوبوس توسط شهرداری آماده شده است، هرچند شهرداری تهران نیز به دلیل کمبود ناوگان، درخواست تأمین تعدادی اتوبوس از استان‌ها را مطرح کرده است.
حسینی با اشاره به مسئولیت شهرداری همدان به عنوان معین منطقه ۲۲ تهران خاطرنشان کرد: در پارک چیتگر به عنوان زائرشهرها محل اسکان و استراحت زائران پیش‌بینی شده و سامانه‌ای برای ثبت‌نام و ساماندهی اسکان زائران نیز راه‌اندازی شده است.
شهردار همدان افزود: در حوزه خدمات شهری نیز ماشین‌آلات، خودروهای حمل زباله، تجهیزات آتش‌نشانی، تانکرهای آب و سایر امکانات به محل‌های مورد نیاز اعزام خواهند شد و 2دستگاه یخ‌ساز نیز برای پشتیبانی موکب‌ها خریداری می‌شود.
حسینی با اشاره به درخواست تهران برای تأمین نان مورد نیاز زائران گفت: با هماهنگی فرمانداری، ۶۰ هزار قرص نان به تهران ارسال خواهد شد و شهرداری آمادگی دارد تمام امکانات از جمله سیستم صوتی و تجهیزات مورد نیاز مراسم در همدان را به‌صورت کامل تأمین کند.
تأمین ناوگان اعزام زائران در دستور کار راهداری
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان با ارائه گزارشی از وضعیت اعزام زائران اظهار کرد: پس از ابلاغ مأموریت، برنامه‌ریزی لازم برای اعزام زائران آغاز شده و برای این منظور ۱۸۰ دستگاه اتوبوس مورد نیاز است.
حمید پرورشی افزود: تاکنون ۱۶۰ دستگاه اتوبوس شامل ۱۰۰ دستگاه از بخش خصوصی و ۵۰ دستگاه از شهرداری همدان و... تأمین شده و برای تکمیل ظرفیت، به همکاری دستگاه‌های اجرایی برای تأمین حدود ۲۰ دستگاه دیگر نیاز داریم.
کرکه‌آبادی؛ معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری همدان نیز از برنامه‌ریزی کمیته پشتیبانی برای تأمین خودروهای یخچال‌دار، آب معدنی و سایر اقلام مورد نیاز استان همدان و قم خبر داد و گفت: با توجه به احتمال حضور زائران خارجی، برنامه‌های پشتیبانی متناسب با نیازها در حال تدوین است.
8 موکب در شهرستان مستقر می‌شود
فرماندار همدان نیز با اشاره به برنامه‌ریزی انجام‌شده در شهرستان اظهار کرد: 8موکب در سطح شهرستان مستقر خواهد شد که 2موکب در مسیر رفت زائران، از جمله مقابل پادگان قهرمان و فرودگاه، به‌صورت ۲۴ ساعته با همکاری اورژانس، هلال‌احمر و سایر دستگاه‌ها فعالیت خواهند کرد.
درویشی افزود: در مسیر بازگشت نیز پنج موکب در نقاط مختلف از جمله پلیس‌راه، روستای امزاجرد، میدان فرودگاه، بلوار آیت‌الله نجفی و روبه‌روی پادگان قهرمان در مهدی‌آباد مستقر می‌شوند و در کنار آنها ۱۰ ایستگاه صلواتی برای توزیع چای و قهوه پیش‌بینی شده است.
اورژانس در آماده‌باش کامل
سرپرست اورژانس استان همدان نیز اعلام کرد: هماهنگی‌های لازم برای تأمین خدمات درمانی و امدادی در طول برگزاری مراسم در حال انجام است و اورژانس با تمام ظرفیت در آماده‌باش کامل خواهد بود.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com