ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  119861 تاریخ انتشار:  1400-07-04 - 07:00 تعداد بازدید:  186
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آسیب‌هایی که از افراط و تفریط‌ها دیده‌ایم

یادداشت


 روند انتصاب‌ها در دولت سیزدهم با وجود اهتمام و تلاش‌های صورت‌گرفته در روزهای نخست آغاز به کار دولت و حتی قبل از آن با راه‌اندازی سامانه ثبت اطلاعات، آن‌طور که انتظار می‌رفت، دنبال نشده و همچنان با چالش‌های جدی مواجه است.
 نقطه حساس این موضوع در استان همدان معرفی استاندار بوده که اکنون همچون کلاف درهم پیچیده‌ای شده و فضای سیاسی استان را به شدت غبارآلود کرده است.
در این میان آنچه بر ابعاد چالش‌ها افزود و افکارعمومی را با ابهام و تردیدهایی مواجه ساخت، شیوه ورود مجمع نمایندگان به موضوع و اطلاع‌رسانی‌های شتاب زده از جلسات بی‌حاصل بود به گونه‌ای که نه تنها توافق و هماهنگی در بین فعالان و افراد تأثیرگذار پیرامون موضوع استاندار ایجاد نشده، بلکه هرچه زمان گذشت، تشتت و پراکندگی در استان ابعاد بیشتری به خود گرفته است.
نکته قابل تأمل، اما حرکت‌ها و رفتارهای اشخاص و گروه‌های به اصطلاح تلفن به دست و تشکیل جلسات زیرزمینی است که صدای افراد متعادل و البته تأثیرگذار را درآورده است، هرچند واکنش‌های معقول آنها موجب شده عده‌‌ای همچنان بر طبل اختلاف بکوبند. چالش اصلی افراط و تفریط‌هایی است که تاکنون مانع از اتخاذ تصمیمات مهم و اثربخش برای آینده استان شده است.
نگاه‌های افراطی موجب شده تا مسیر برای افراد دلسوز و متعهدی که همواره با درایت و هوشمندی به دنبال منافع مردم بوده و توسعه استان را قصد کرده‌اند، ناهموار شود.
در سایه چنین نگاه‌هایی تخریب، تهمت‌زنی و مرزبندی‌های بی‌مورد با عناوین کذایی گسترش می‌یابد و بعضاً چهره‌های مردمی و دلسوز استان بی‌دلیل آماج توهین‌ها و تهمت‌ها قرار می‌گیرند.
زشتی و پلشتی این رفتارها آنگاه بیشتر نمایان می‌شود که مطامع شخصی و گروهی مبنا قرارگیرد و خدای نکرده مردم فراموش شوند. حاصل این چالش‌ها و اتفاقات نامیمون آسیب دیدن منافع مردم و فاصله گرفتن از نقطه مطلوب توسعه است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com