ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  124280 تاریخ انتشار:  1401-03-28 - 09:26 تعداد بازدید:  465
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دفتر نمایندگی ولی‌فقیه، خانه گروه‌های سیاسی است

داخلی

 دفتر نمایندگی ولی‌فقیه، خانه گروه‌ها سیاسی است که طبق قوانین جمهوری اسلامی در حال فعالیت هستند و همه گروه‌ها باید به دفتر نمایندگی رفت‌ و آمد  داشته باشند و این مکان مختص به گروه خاصی نیست.
امام جمعه همدان در دیدار با اعضای حزب مؤتلفه اسلامی استان با تأکید بر اینکه فعالیت‌های سیاسی و گروه‌ها، نیازمند به‌روزرسانی و پویایی است، گفت: با توجه به آینده کشور، به تربیت نیروهایی که باید این مسیر را ادامه دهند، نیاز داریم.
به گزارش مهر، حجت‌الاسلام حبیب‌ا... شعبانی با اشاره به اینکه فعالیت گروه‌ها نباید تنها منحصر به ایام انتخابات شود، مطرح کرد: باید امروز برای سال‌های آینده برنامه‌ریزی کنیم و با توجه به مسائل آینده‌پژوهی، به تربیت نیرو مشغول شویم.
وی با گلایه از اینکه امروز مبتلا به فعالیت سیاسی روزمره شده‌ایم، یادآور شد: از دیگر ضرورت‌هایی که باید بین گروه‌ها سیاسی به صورت ویژه مد نظر باشد، تمرکز بر وحدت و همدلی است.
وی با تأکید بر اینکه باید از فضای تخریبی دور شویم و در این زمینه مراقب باشیم، گفت: بنده معتقدم همه گروه‌های سیاسی که زیر نظر قوانین جمهوری اسلامی در حال فعالیت هستند، دلسوز هستند. امام جمعه همدان با اشاره به اینکه برای ورود به فضای سیاسی نیازمند آشنایی با مسائل دینی هستیم، خاطرنشان کرد: در این مسیر با وجود تمام اختلاف سلیقه‌ها، باید همدیگر را تحمل کنیم و برای همه حق فعالیت سیاسی قائل شویم.
وی با بیان اینکه در برابر هجمه‌های فرهنگی نیازمند یکپارچگی بین نیروهای انقلابی هستیم، گفت: هرچه مشکلات اقتصادی بیشتر شود، آسیب‌های فرهنگی نیز افزایش پیدا می‌کند.
شعبانی با اشاره به اینکه امروز بسیاری از مردم با مشکل مسکن دست و پنجه نرم می‌کنند، گفت: بارها در نماز جمعه نیز به این موضوع اشاره کرده‌ام که برای رفع مشکل مسکن یک مسئول باید جوابگو باشد و به عنوان متولی به دنبال حل این مشکلی که بسیاری از مردم با آن روبرو هستند، باشد.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com