ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  147810 تاریخ انتشار:  1405-04-15 - 23:32 تعداد بازدید:  22
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دستگیری ۷ منتشرکننده تصاویر خصوصی در ملایر

مادستان


 دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ملایر، با اعلام تشکیل پرونده قضایی در این خصوص اظهار کرد: دستورات لازم برای شناسایی متهمان به ضابطان خاص و عام ابلاغ شده و با توجه به اینکه حفظ حرمت و آبروی شهروندان از اولویت‌های دستگاه قضایی است، این پرونده با جدیت در حال پیگیری است.
احمد صفایی با اشاره به قانون جرایم رایانه‌ای افزود: مطابق قانون جرایم رایانه‌ای وفق تبصره ۳ماده۱۴ این قانون در برخی موارد حتی برای متهمان افساد فی‌الارض را در نظر گرفته که ممکن است حسب مورد در خصوص برخی از متهمان این پرونده مصداق پیدا کند.
دادستان عمومی و انقلاب ملایر همچنین از شهروندان خواست ضمن بی‌توجهی به شایعات، از انتشار یا استفاده از تصاویر نامتعارف در پروفایل شبکه‌های اجتماعی خودداری کنند تا زمینه سوءاستفاده احتمالی فراهم نشود و تأکید کرد پیگیری این پرونده تا حصول نتیجه ادامه خواهد داشت.
در ادامه این روند، فرمانده انتظامی شهرستان ملایر روز یکشنبه از دستگیری ۷نفر از گردانندگان کانال‌های تلگرامی مرتبط با این پرونده خبر داد.
 احمد ساکی با بیان اینکه این موضوع پس از رصد مستمر فضای مجازی و وصول شکایت‌های متعدد شهروندان در دستور کار پلیس فتا قرار گرفت، گفت: بررسی‌ها نشان داد گردانندگان چند کانال تلگرامی با هدف جریحه‌دار کردن عفت عمومی و ایجاد ناامنی روانی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی برخی شهروندان کرده و علاوه بر آن، با نسبت دادن افترا و تهمت، تهدید افراد و درخواست ارز دیجیتال در قبال حذف تصاویر، اقدام به اخاذی می‌کردند.
وی افزود: برخی از متهمان همچنین با جعل هویت، سعی داشتند اقدامات مجرمانه خود را در پوشش نهادهای دولتی انجام دهند.
فرمانده انتظامی شهرستان ملایر با تأکید بر اشراف کامل پلیس بر فضای مجازی تصریح کرد: با توجه به حساسیت موضوع و بازتاب گسترده آن، این پرونده به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس فتا فرماندهی انتظامی شهرستان قرار گرفت که در نهایت با تلاش‌های شبانه‌روزی، بی‌وقفه و انجام اقدامات فنی و تخصصی پیچیده و به‌کارگیری شگردهای خاص پلیسی،با همکاری دستگاه های امنیتی، مرجع قضایی و شورای تأمین شهرستان تاکنون ۷ نفر از ادمین‌های اصلی این کانال‌ها شناسایی و در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه دستگیر شدند و تلاش جهت شناسایی و دستگیری سایر متهمان کماکان ادامه دارد.
 ساکی با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی، از شهروندانی که به هر نحو از اقدامات این کانال‌ها متضرر شده‌اند خواست برای ثبت شکایت و پیگیری پرونده خود به پلیس فتا شهرستان مراجعه کنند.
وی در پایان با هشدار به افرادی که تصور می‌کنند فضای مجازی حاشیه امنی برای اقدامات مجرمانه آنهاست، گفت: پلیس با هرگونه اقدام مجرمانه از قبیل انتشار تصاویر خصوصی، تهدید، افترا و اخاذی، با قاطعیت و در کوتاه‌ترین زمان ممکن برخورد خواهد کرد و اجازه نخواهد داد عده‌ای با سوءاستفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی، آرامش و حیثیت شهروندان را خدشه‌دار کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com