ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  133179 تاریخ انتشار:  1402-04-21 - 08:51 تعداد بازدید:  681
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

توسعه در شهرهای همسایه تعبیر می‌شود
نهاوند درکوره اختلافات می‌سوزد

نویسنده : معصومه کمالوند

مادستان


 یکشنبه شب گذشته مردی تقریبا۴۳ساله از اهالی حبیب آباد بخش خزل در جاده شهرک بر اثر تصادف جان خود را از دست داد، این چندمین تصادف مرگبار در این محور نیمه کاره ناایمن است که بر اثر آن یک‌مرگ رخ می کشد.

محورشهرک -فارسبان  (همان محوری که آسفالت دو کیلومتری آن در طول یک سال و نیم چنان بوق و کرنا کرد که تصور می شد بزرگراه چندین کیلومتری جنوب به شمال تهران به بهره برداری رسیده است!

چندین سال است این محور قاتلِ حاضرِ نان آوران و فرزندان این منطقه شده است، و تنها در توجیه آن گفته می شود"جاده است تصادف می شود و طبیعی است که طرف بمیرد"

چندین بار از همین رسانه ، غیر استاندارد و ناایمن بودن محور شهرک را به دلیل ارتفاع بالای مسیر نسبت به شانه خاکی و از طرفی نبود روشنایی و کم عرض بودن جاده هشدار دادیم اما عملا اتفاقی رخ نداد!

مرگ در جاده های شهرستان پرسه می زند واژگونی سمند در محور برزول، مسیری که سه و  نیم سال است درگیر زیر سازی و حالا هم ۳ ماهی است لاک پشتی گاهی چند قدم اسفالت و مجدد تعطیل و به کما رفته است!

این هزینه های بیت المال است که در شرایط سخت اقتصادی صرف قراردادهای چندین باره با پیمانکاران متفاوت می شود و مردمی که در همین مسیرها می میرند!
شهرستان در محاصره محورهای پر خطر و جاده های حادثه خیز دارد جان می دهد،فرصت های توسعه به محل متلک های مسولین به هم شده،آن هم وقتی که می توانند این انرژی را صرف گره گشایی مشکلات و موانع توسعه در شهرستان کنند!

پروژه های نیمه کاره و راکد،وعده های زمین مانده اشتغال و واحدهای تولیدی در گِل مانده به امید پول شدن پرونده های چندین ماهه شان در صف تسهیلات حمایت از واحدهای تولیدی در بانک ها، محصولات زراعی و باغی که در کشور داعیه دار حرف نخست هستند ،اما در خواب مادام متولیان، خام فروشی می شوند و رنج کشاورز و باغدار است که در روز روشن به جیب دلال روانه می شود!

نه حرفی از توسعه است نه خبری از اتفاق و رخداد خیری در شهرستان ،تنها دود اختلاف دولت با مجلس است که چشم امید مردم را کم سو کرده است!

درست وقتی شهرهای همجوار جشنواره های برداشت محصولات و توانمندی هایشان را دارند و برای ثبت های ملی و به رخ کشیدن اصالت شان، نام شان پر آوازه شده است، نهاوند میراث دار بار انبوه مشکلات و پروژه های ناتمام و اعتبارات سوخت شده و فرصت های از کف رفته ، در حواشی اختلافات درونی می سوزد و غیبت یکی در میان مسولانش در جلساتی که می تواند گره گشای مشکلات چندین ساله شهرستان باشد، استخوان لای زخم این مردم شده است!

شهری که نه سینما دارد نه فضای نشاط اجتماعی اش جانی به تن! آمار ازدواج و فرزند آوری اش هم که در جلسات اعلام می شود، مدعی همین حال ناخوش است که رسانه را از طرح آن باز می دارند!

تغییر مدیران مطرح است اما آنقدر دولت در تربیت نیروی بومی شهرستان ضعیف عمل کرده است که دست به دامن نیروهای غیر بومی شده است!

چپ و راست را اولویت می داند اما توانمندی ها را در گود اختلافات فراموش  و فدا کرده است،توانمندی را فعالیت در ستاد می داند اما پرونده اقدامات ، تلاش ها و خروجی های مثبت آن مدیر را چون از مقابل ستاد عبورهم نکرده را خیر!

مصوبات‌حاصل از سفرهای متعدد وزیران و‌معاونین و مدیران ارشد که بدلیل نبود اتحاد و همدلی میان خود مسولین، همان جا در قالب همان جلسات سفارشی فرمایشی و بازدید ها جا خوش کرده و خاک می خورد و خروجی از آن بوق و کرنا نصیب مردم نشد.

جنجال و خط و نشان برای تصاحب پست از حانب بی نصیب مانده ها از تقسیم عناوین و ادامه سهم خواهی ها در دولت و  طرف دیگر هم دخالت های بی جا در عزل و نصب هایی که ملاک تنها وزن کشی حرف افراد است نه توانمندی ، در مجموع تلنبار این حواشی حال ناخوش شهرستان را تشدید کرده است.

باشد که بزودی از خواب توسعه نما بیدار شوند و حق  این مردم را بشناسند و به شایستگی آنچنان که روزهای انتخابات و دعوت مردم پای صندوق وعده می دهند، عمل کنند که مبادا همین مردم روزی از همراهی شان دست بکشند و دست به دامان نماینده های استان یا مسولین شهرستان های دیگر شوند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com