ttttt1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false) 1405-04-311405-05-10bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : شنبه ، 10 مرداد 1405

Today : Sat, August 1, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  147999 تاریخ انتشار:  1405-04-22 - 12:32 تعداد بازدید:  31
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

گفتگوی اختصاصی فرماندار‌ با روزنامه
قهرمانی: تویسرکان برای رونق گردشگری زیرساخت ندارد

نویسنده : سمانه جهانگیری عرش

مادستان

فرماندار تویسرکان که به مدت 2ماه است که مدیریت این شهرستان را برعهده‌ دارد، در گفت‌وگوی اختصاصی با همدان‌پیام اظهار کرد: تویسرکان به عنوان یک باغ شهر بکر، ظرفیت خوبی در حوزه گردشگری دارد و به دنبال آن هستیم که برای این موضوع دنبال راهکار اساسی و برنامه‌های بلند مدت باشیم. مهدی قهرمانی ادامه داد: لازمه توسعه یک شهر با محوریت گردشگری، پرداختن به زیرساخت‌ها و مهیا کردن این بخش است که متأسفانه در تویسرکان به این موضوع آن‌چنان که شایسته باشد پرداخته نشده است.
وی ادامه داد: از زمانی که مدیریت این شهرستان را عهده‌دار شده‌ام بر روی توسعه زیرساخت‌های گردشگری تمرکز کردم چنانچه در نخستین قدم، شناسایی 10 روستا که قابلیت ایجاد خانه‌های بوم‌گردی را دارند، در دستور کار بوده است.
قهرمانی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در شهرستان 4 خانه بوم‌گردی وجود دارد که با توجه به وجود روستاهای سرسبز و بکر در بسیاری از مناطق آن لازم است توسعه این زیرساخت با جدیت بیشتر دنبال شود تا ضمن درآمدزایی برای مردم از مهاجرت جلوگیری شود. وی وجود آرامگاه پیامبرحبقوق نبی(ع) و نیز میررضی آرتیمانی، جاده دسترسی از سمت گنجنامه در کنار سایر ظرفیت‌های بکر طبیعی را فرصتی برای شهرستان در حوزه جذب گردشگر به شرط ارتقای شاخص‌های زیرساختی عنوان کرد.
فرماندار تویسرکان با بیان اینکه این شهرستان به لحاظ بیکاری کمترین نرخ بیکاری را دارد، افزود: وجود باغات و صنایع فرآوری محصولات باغی در کنار 37 مجموعه تولیدی که 1600 نفر در آن مشغول به کار هستند وضعیت کار در شهرستان مدیریت کرده است هر چند جای کار برای فراهم کردن زمینه اشتغال افراد تحصیلکرده بسیار است.
وی خاطر نشان کرد: قطع درختان شهرستان معضلی بود که با آن روبه‌رو بودیم و روزانه شاهد کامیون‌های حمل درختان سربریده شهرستان در جاده‌ها می‌شدیم برای جلوگیری از قطع درختان جلوی این کار را گرفتیم.
توجه به فرآوری مواد معدنی تویسرکان
فرماندار تویسرکان در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۱ معدن در این شهرستان، بر ضرورت فرآوری مواد معدنی تأکید کرد و گفت: سنگ‌ها و مواد معدنی واجد شرایط موجود در شهرستان تویسرکان نباید به صورت خام از این شهرستان خارج شوند.
قهرمانی، با اشاره به وجود ۱۶ معدن در شهرستان تویسرکان، اظهار کرد: در حال حاضر در شهرستان تویسرکان ۱۶ معدن دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد، ۱۱معدن فعال بوده و برای بیش از ۱۱۰ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده‌اند.
وی تصریح کرد: ایجاد و توسعه واحدهای فرآوری سنگ‌ها و مواد معدنی با جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی از ضرورت‌های بخش صنعت و معدن شهرستان تویسرکان به شمار می‌رود که علاوه بر افزایش ارزش افزوده باعث ایجاد فرصت‌های جدید شغلی می‌شود.
فرمانداری تویسرکان تأکید کرد: خام فروشی سنگ‌های معدنی شهرستان تویسرکان باعث از بین رفتن بخش عمده‌ای از ارزش افزوده این محصول و نبود عایدی خاص و چشمگیر از معادن برای توسعه این شهرستان می‌شود.
قهرمانی در ادامه تلاش برای پویایی بیش از پیش اقتصاد و افزایش سطح درآمدزایی عمومی را از اولویت‌های مدیریت شهرستان تویسرکان در مسیر توسعه پایدار دانست و اضافه کرد: نباید هیچ ظرفیت و قابلیتی در بخش‌های مختلف در مسیر شکوفایی بیشتر اقتصاد تویسرکان مورد غفلت و بی توجهی قرار بگیرد. وی با بیان اینکه تویسرکان همچنین در فرآوری و توسعه صنایع تبدیلی گردو تاکنون آن گونه که باید موفق عمل نکرده، یادآور شد: خام فروشی گردوی تویسرکان بهره‌وری حداکثری از این بخش را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.
فرمانداری تویسرکان خاطرنشان کرد: این در حالی است که باید از همه امکانات و ظرفیت‌های موجود مانند گردشگری، صنایع تبدیلی در بخش باغبانی، کشاورزی و معادن، دامپروری و سند بالا دستی آمایش سرزمینی برای رونق اقتصاد و بهبود فضای کسب و کار در تویسرکان نهایت استفاده را کرد.





بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com