| دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 131475 |
تاریخ انتشار: 1402-01-28 - 10:44 |
تعداد بازدید: 739 |
|
|
|
|

خسارت ۹۰۰میلیارد ریالی به مزارع نهاوند در سیلاب اخیر
مادستان
تلف شدن۶۵۰ تن ماهی
مسئول شیلات و امور آبزیان مدیریت جهاد کشاورزی نهاوند از تلف شدن۶۵۰ تن ماهی در مزارع پرورش ماهی شهرستان خبر داد و گفت: بارش های شدید باران در چند روز گذشته در نهاوند با ۷۱میلی متر بوقوع پیوست که باعث بالا آمدن آب در بستر رودخانه و طغیان آن شد که در اثر این روخداد به بیش از ۴۰درصد مزارع پرورش ماهی شهرستان خسارت شدید وارد شد.
مصطفی کزازی اظهار داشت: در حال حاضر ۸۶ مزرعه تکثیر و پرورش ماهی در نهاوند وجود دارد که ۳۶ مزرعه آن در اطراف رودخانه گاماسیاب قرار دارند و از آب این رودخانه بهره برداری می کنند که طغیان رودخانه گاماسیاب باعث گل آلودگی شدید آب و در نتیجه خسارت به آبزیان و ابنیه و زیر ساختهای مزارع پرورش ماهی شده است.
وی افزود: در پی بروز این حادثه تیمی متشکل از مسئولین مربوطه در استان و شهرستان از مزارع مذکور بازدید کردند و پس از بررسی مشخص شد بیش از ۶۵۰ تن ماهی معادل ۹۰۰ میلیارد ریال شامل ماهی های پرواری و بچه ماهی به علت گل آلودگی شدید ، خارج شدن ماهی از استخرها تلف شده است.
مسئول شیلات و امور آبزیان مدیریت جهاد کشاورزی نهاوند تاکید کرد: در راستای حمایت از آبزی پروران از ابتدای سال زراعی جدید طرح بیمه اجباری مزارع پرورش آبزیان از مرحله تخم چشم زده تا ماهی پرواری آغاز شده و تمام آبزی پروران می توانند با در دست داشتن مجوز فعالیت و پروانه بهره برداری معتبر با مراجعه به شعب بانک کشاورزی، شرکت خدمات بیمه کشاورزی نسبت به بیمه کردن مزارع و آبزیان اقدام کنند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|