ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Tue, August 4, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  111698 تاریخ انتشار:  1399-06-22 - 10:10 تعداد بازدید:  271
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

دلیل اُفت کیفیت نان همدان تازگی گندم است

اخبار


 مدیرکل غله و خدمات بازرگانی همدان با اشاره به گلایه برخی نانواها از کیفیت آرد، گفت: آرد موجود در استان از گندم امسال تولید شده است و همین تازگی موجب اُفت کیفیت آرد و نان می‌شود که برای جبران آن از روش اختلاط با گندم خارجی استفاده می‌کنیم.
مسعود بکائی روز پنجشنبه در گفت‌وگوی با ایرنا اظهار کرد: آرد تولیدشده در کارخانه‌های استان از گندم برداشت‌شده امسال است و به‌دلیل تازگی شاخص‌های لازم را برای پخت نان ندارد.
وی افزود: هرچه فاصله برداشت تا آسیاب گندم بیشتر باشد مؤلفه‌های بهبود کیفیت آرد افزایش می‌یابد و موجب پخت نان باکیفیت‌تری می‌شود که همه فعالان صنف آرد و نان به این موضوع واقف هستند.  مدیرکل غله و خدمات بازرگانی همدان گفت: برای افزایش کیفیت آرد در استان چند صباحی است که ۲۰ درصد گندم خارجی (وارداتی) با گندم داخلی مخلوط می‌شود و به کارخانه‌های آرد تحویل می‌دهیم تا آرد غنی‌تری تولید شود.
بکائی با اشاره به اینکه گندم تولیدشده در شهرستان‌های اسدآباد و نهاوند کیفیت بهتری دارد، افزود: بقیه مناطق استان محصول ضعیفی دارند که به‌تبع آرد باکیفیت پایین‌تری از آن‌ها به‌دست می‌آید.  وی تأکید کرد: درحال‌حاضر طرح اختلاط آرد خارجی با داخلی بهترین گزینه برای کیفیت‌بخشی به آرد مصرفی استان است و هر پیشنهاد کارشناسی و علمی دیگری را برای بهبود اوضاع می‌پذیریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی همدان با بیان اینکه ماهانه ۱۳ هزار تن گندم یارانه‌ای و ۴ هزار تن با نرخ آزاد بین ۸ کارخانه آرد استان توزیع می‌شود، گفت: این واحدها براساس درجه‌بندی و ارزیابی مستمر صورت گرفته توسط کمیته مربوطه، سهمیه خود را دریافت می‌کنند.  بکائی خاطرنشان کرد: علاوه‌بر ما کارشناسان اداره‌های صنعت، معدن و تجارت، استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی عضو کمیته ارزیابی هستند و بر تولید کارخانه‌های آرد نظارت دارند.
وی یادآوری کرد: ماهانه ده هزار و ۶۵۰ تن از آرد تولیدی استان به‌صورت یارانه‌ای و ۳ هزار و ۴۰۰ تن نیمه‌یارانه‌ای بین یک هزار و ۸۵۰ نانوایی استان برای پخت نان مورد نیاز مردم توزیع می‌شود.
به گزارش ایرنا مدتی است کیفیت نان همدان پایین آمده و نانواها دلیل آن را بی‌کیفیتی آرد عنوان می‌کنند.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com