ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 19 مرداد 1405 - شماره 5482
 


امروز : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

Today : Tue, August 11, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  106577 تاریخ انتشار:  1398-12-12 - 14:12 تعداد بازدید:  381
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

بوی گرانی شیرینی در راه است

اقتصادی

شیرینی شب عید با درصدی افزایش قیمت نسبت به سال گذشته به مردم ارائه می‌شود.

رئیس اتحادیه قنادان همدان گفت: با توجه به اینکه استان‌های دیگر در طول سال 2 بار قیمت شیرینی را افزایش دادند اما در همدان قیمت‌گذاری مربوط به سال گذشته است و در طول سال افزایش نرخ ندشته‌ایم.

محمد ارغوان با بیان اینکه 300 واحد تولید شیرینی در همدان فعال است، به تسنيم گفت: 5 هزار کارگر در این کارگاه‌ها مشغول به کار هستند بنابراین باید قیمت به‌گونه‌ای تعیین شود که تولیدکنندگان انگیزه تولید داشته باشند و بتوانند حقوق و مزایای کارکنان خود را پرداخت کنند.

وی با تأکید بر اینکه درصد زیادی از مواد اولیه تولید شیرینی وارداتی است و هر روز هم قیمت آن بالا می‌رود، تصریح کرد: قیمت باید به‌گونه‌ای باشد که هم مناسب حال مردم و از طرفی هم به نفع تولیدکننده باشد.
ارغوان با بیان این‌که در روزهای پایانی سال شاهد رشد کارگاه‌های زیرزمینی و غیرمجاز شیرینی‌پزی هستیم، ابراز کرد: این کارگاه‌ها در ایام نزدیک به عید و اوج مصرف مردم فعالیت می‌کنند و هیچ ضمانت و نظارتی هم برای سلامت محصولاتشان وجود ندارد.

وی با تأکید بر این‌که نحوه پخت و استفاده از مواد اولیه مرغوب برای تولید شیرینی بسیار مهم است، افزود: متأسفانه واحدهای تولیدی غیرمجاز هیچ توجهی به سلامت مردم نداشته و تنها به فکر منافع خود هستند.

رئیس اتحادیه قنادان همدان با بیان این‌که مردم شیرینی مورد نیاز خود را فقط از قنادی‌های معتبر و جوازدار تهیه کنند، ابراز کرد: هرگونه تخلف بهداشتی و گران‌فروشی از جانب قنادان را گزارش کنید.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com