|
ورزشی |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
فرایند انتخاب داور، قضاوت دربی را سخت کرد
شبی سخت برای داور همدانی
اگر قرار است فقط در یک نما، در یک برش پی به عیار تشکیلات مدیریتی فوتبال ایران ببرید، کافی است روند انتخاب و معرفی داور بازی پرسپولیس و استقلال را مرور کنید. دربی نیمهنهایی جام حذفی قرار است امروز بین پرسپولیس و استقلال برگزار شود و این درحالی است که در روند انتخاب داور مسابقه، کلکسیونی از اتفاقات عجیب و غریب رخ داد. ابتدا اسم محمدحسین زاهدیفر، بهعنوان داور بازی اعلام شد، اما در ادامه رضا کرمانشاهی که از چند روز پیش بهعنوان بخت اول قضاوت این مسابقه تلقی میشد، بهشدت به این انتخاب اعتراض کرد.
|
|
|
|
به مناسبت روز ملی کشتی انجام شد
تجلیل هیأت کشتی از پیشکسوتان
پنجم شهریور زادروز جهان پهلوان غلامرضا تختی به نام روز ملی کشتی در تقویم رسمی کشور به ثبت رسیده است.
|
|
|
|
حریف پاس در پلیاف مشخص شد
2 بازی سرنوشتساز برای سبزپوشان
هفته پایانی رقابتهای فوتبال لیگ دسته دوم قهرمانی باشگاههای ایران روز گذشته با انجام 7 دیدار در گروه نخست دنبال شد و تیمهای مدعی با غلبه بر حریفان خود به لیگ یک و پلیاف صعود کردند.
|
|
|
|
|
|
سرمربی پاس:
هدفمان صعود به لیگ یک است
سرمربی تیم فوتبال پاس همدان با ابراز خرسندی از بهبود شرایط تیم نسبت به گذشته گفت: تمام تلاش ما، رسیدن به لیگ دسته یک و بازگشت به روزهای اوج تیم است.
|
|
|