|
مادستان |
|
|
فعلهگری شهردار اسدآباد شد
فعلهگری سکانداری شهری را بهدست گرفته که در طول 2 سال اخیر دست خوش تغییراتی شده و امید است با مدیریت این شهردار جوان و خوشفکر، شهر اسدآباد به جایگاه خود دست یابد و مردم این شهر از بلاتکلیفی نبود شهردار خلاصی یابند.
|
|
|
|
|
|
واکسن «کربلا» وجود ندارد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا گفت: واکسنی با عنوان «کربلا» وجود ندارد و برخی شرکت های خصوصی واکسن آنفلوانزا را با این عنوان به فروش می رسانند.
|
|
|
|
|
|
مدیر بنیاد مسکن اسدآباد:
64 درصد مسکنهای روستایی اسدآباد بیدوام هستند
مدیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اسدآباد گفت: از 13 هزار و 400 واحد مسکن روستایی این شهرستان تنها 5 هزار و 200 واحد مقاوم سازی شده و 64 درصد از مساکن روستایی شهرستان بی دوام و غیرمقاوم هستند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
برگزاری مراسم صبحگاه مشترک در کبودراهنگ
کبودراهنگ- خبرنگار همدانپیام: به مناسبت هفته ناجا مراسم صبحگاه مشترک با حضور نیروهای نظامی از جمله نیروی انتظامی، سپاه پاسداران، نیروی هوایی و پدافند ارتش جمهوری اسلامی در کبودراهنگ برگزار شد.
|
|
|
|
ردپای سلوکیان در تپه «نقارهچی» نهاوند
موقعیت خاص جغرافیایی و طبیعی نهاوند همواره در طول تاریخ این امتیاز را داشته است تا بتواند مسکن و زیستگاه انسانها از ادوار کهن باشد و بیش از تاریخ که خود به سه دوره پارینه سنگی، میانه سنگی و نوسنگی تقسیم می شود، آثار بسیاری از زندگی انسانی در نهاوند به دست آمده و آثاری که متعلق به هفت هزار سال قبل است که به دوران نوسنگی تعلق دارد.
|
|
|