مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان گفت: ۴۳۹ میلیارد و ۴۸۰ میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی به ۸۳۸ طرح اشتغالزا این استان در سال مالی از (تیرماه سال گذشته تا تیرماه ۱۴۰۱) پرداخت شده است.
جلسه ستاد دانشبنیان شهرستان نهاوند به ریاست فرماندار نهاوند و با حضور رئیس پارک علم و فناوری استان همدان، معاونین فرماندار، بخشداران، رؤسای دانشگاههای شهرستان برگزار شد.
از یکم تیرماه تا ۲۸ تیرماه بیش از ۳۵ هزار تن گندم مازاد از گندم کاران و دهقانان این شهرستان توسط مراکز خرید تعیینشده خریداری شده که روند خرید تضمینی تا اواسط مردادماه همچنان ادامه دارد.
کبودراهنگ- اکرم حمیدی -خبرنگار همدانپیام: امسال تمام پروژه های نیمهتمام در شهرستان کبودراهنگ افزایش اعتبار خواهند داشت و در صورت تکمیل شدن به بهرهبرداری میرسند.
اجرای طرح ملی «مهر، بانی مهر» که با هدف ارائه خدمت به دانش آموزان مناطق کم برخوردار و با محوریت ۲۵۰ کانون هلال احمر در سطح استان آغاز شده، تا پایان مهرماه ادامه دارد.
مجموعه تماسهای مربوط به کرونا با اورژانس از فروردین ماه تاکنون 199 مورد است، 107 مورد آن مربوط به فروردین ماه، 26 مورد اردیبهشت، 5 مورد خرداد و 61مورد مربوط به تیرماه می باشد.