|
اقتصادی |
|
|
|
|
همسانسازی حقوق ۴۴۰۰ بازنشسته صندوق بیمه اجتماعی همدان
مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان همدان با اشاره به اینکه با همسانسازی حقوق بازنشستگان ۵۲ درصد به حقوق بازنشستگان اضافه شده است، گفت: در استان همدان ۴۴۰۰ خانواده از صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مستمری دریافت میکنند که مشمول طرح همسانسازی شدند.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
یک کارشناس اقتصادی:
دلار ۴۲۰۰ تومانی ۱۴ برابر مبلغ یارانه رانت میآورد
با توجه به اینکه رئیس سازمان برنامه و بودجه شرط چند برابر شدن یارانه نقدی را حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی میداند، یک تحلیلگر اقتصادی این امر را دارای تبعات مثبت بهویژه برای تولیدکنندگان میداند و معتقد است با ورود ارز دولتی به اقتصاد کشور و تداوم آن تا پایان سال معادل ۱۴ برابر یارانه نقدی سالانه ایرانیها رانت توزیع شده است.
|
|
|
|
مدیرکل ارتباطات و فناوری استان همدان اعلام کرد
محدودیت تأمین تجهیزات براي اينترنت 110 روستا داريم
آنطور که مدیرکل ارتباطات و فناوری استان همدان خبر داد ۱۱۰ روستای استان همدان بدون پوشش اینترنت بوده و یا اینترنت نامطلوب دارند که محدودیت در تأمین تجهیزات ۳G و ۴G سبب شده مشکل این روستاها برطرف نشود.
|
|
|
|
تراموا از ميدان بيمه تا مرکز شهر و شهرک فرهنگيان
مسير قطار شهري در همدان مشخص شد
سه کريدور از پرتقاضاترين مسيرهاي شهر همدان داراي تراموا ميشوند. نخستین مسير پيادهراههاي بوعلي و اکباتان و ميدان باباطاهر را هم دربرميگيرد.
|
|
|
|
|
|
سهام عدالتیها فریب نخورند!
پس از آزادسازی سهام عدالت، بازار برخی کانالهای فضای مجازی برای گرفتن اطلاعات مشمولین به بهانه مدیریت سهام آنها داغ شد؛ موضوعی که مدیر مبارزه با پولشویی شرکت سپردهگذاری مرکزی نسبت به آن هشدار داده و تأکید کرده که اخبار مربوط به سهام عدالت از طریق همین شرکت پیگیری شود.
|
|
|