ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 14 مهر 1405 - شماره 5528
 


امروز : چهارشنبه ، 15 مهر 1405

Today : Wed, October 7, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  149867 تاریخ انتشار:  1405-07-14 - 13:00 تعداد بازدید:  0
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شنیده 5528

شنیده

۱- افزایش مبلغ کالابرگ با مخالفت برخی نمایندگان مجلس مواجه است. گویا مخالفان می‌گویند؛ افزایش کالابرگ نه‌تنها مشکل معیشتی مردم را برطرف نمی‌کند، بلکه می‌تواند به تشدید تورم منجر شود. گفتنی است آنها بر این باورند؛ مسئولان به جای ارائه کالابرگ یا به عبارت دیگر، به جای پرداخت پول به مردم، باید کالاهای مصرفی و ضروری خانوارها را تأمین کنند.
2- خودکفایی در تأمین بنزین با بهره‌برداری از پالایشگاه مهر خلیج‌فارس محقق می شود. گویا با بهره‌برداری از پالایشگاه مهر خلیج‌فارس و ورود آن به مدار تولید، کشور برای سال‌های طولانی از نظر تأمین بنزین مورد نیاز به خودکفایی رسیده و وابستگی به واردات این فرآورده استراتژیک قطع خواهد شد. گفتنی است پالایشگاه مهر خلیج‌فارس مراحل پایانی کار خود را سپری می‌کند و بزودی وارد مدار خواهد شد.
۳-  مانده منابع ارزی حاصل از صادرات در حساب‌های تراستی‌هاست. گویا معادل 9/7 میلیارددلار از عواید ارزی حاصل از صادرات، در حساب‌های کارگزاری، تراستی و پوششی مرتبط با ۱۸ بانک عامل در داخل کشور است. گفتنی است نبود دسترسی به‌موقع به این منابع می‌تواند زمینه ایجاد اختلال در برنامه‌ریزی منابع و مصارف ارزی و تولید شود.
۴- مصرف مرغ خانوار  کاهش یافته است. گویا کاهش کشش بازار و مشکلات موجود در توزیع مرغ با کالابرگ، بازار این محصول را تحت تأثیر قرار داده است. گفتنی است قرار شده  آمارهای واقعی تولید و مصرف تنظیم و به‌روز شود تا میزان تولید و نیاز بازار به‌طور دقیق مشخص باشد و بر اساس این اطلاعات برای مازاد تولید تصمیم‌گیری شود.
۵-  اساسنامه صندوق توسعه ملی متناسب با شرایط اقتصادی اصلاح و بازنگری می‌شود. گویا موضوعاتی همچون استقلال صندوق، ساختار حکمرانی، شیوه سرمایه‌گذاری، حفظ منابع ارزی، نحوه وصول مطالبات و رابطه صندوق با دولت و نظام بانکی در این اصلاح مورد توجه است. گفتنی است  ضرورت جلوگیری از تبدیل منابع ارزی صندوق به ریال، به‌ویژه در مواردی که طرح‌های دریافت‌ کننده تسهیلات فاقد درآمد ارزی هستند از اصلاحات دیگر است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
رژه اقتدار نیروهای مسلح در همدان
پاکی آوردی ای امید سپید
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com