ttttt1405-05-211405-05-31bool(false) 1405-05-211405-05-31bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 31 مرداد 1405 - شماره 5490
 


امروز : شنبه ، 31 مرداد 1405

Today : Sat, August 22, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  148865 تاریخ انتشار:  1405-05-31 - 09:24 تعداد بازدید:  0
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مادرمان زمین تب‌دار است وغمخواری ندارد

اجتماعی

پاسخ این پرسش من و شماییم همه ما همه ما انسان‌ها در جای جای کره زمین درد زمین آنقدر بزرگ است که یک کارشناس یک غمخوار ویک دلسوز کافی نیست همه ما باید دست به دست هم بدهیم تا زمین را از بستر بیماری بستر خستگی رها سازیم ما می‌‌توانیم درجه تب زمین را پایین آوریم ما می‌‌توانیم زمین را خنک وسبز کنیم درخت ودانه بکاریم و قدر درخت را بدانیم و همواره هوای طبیعت را به عنوان یک تفرجگاه وتفریحگاه داشته باشیم وشان بزرگش را با بی‌رعایتی‌هایی چون ریختن زباله و...خدشه دار نسازیم؛ زیرا زمین از ما پاکی و نظافت را می‌‌خواهد مراقبت ما از جنگل‌ها و دریاها مراقبت از مادرمان زمین است آب‌ها را آلوده نکنیم ومتوجه باشیم آب مقدس است و مظهر پاکی و تنها موج‌ها و پرندگان هستند که دریا را زیبا می‌‌کنند زباله‌های شناور دشمن زیبایی‌های دریا هستند . 
یادمان باشد رفتار ما با درخت حتی با یک شاخه درخت با آب‌ها و رودخانه‌ها و... زمین را نجات خواهد داد. ما انسان‌ها آلودگی هوا ، از بین رفتن جنگل‌ها و باغ‌ها و ساخت وساز بی رویه در دامنه کوه و.... را به نظاره نشسته‌ایم ولی به خود نیامدیم که چرا اینطور شد به سادگی از کنار آن گذشتیم .
ای برادر، ای همنوع، ای همشهری، ای هموطن ما نه تنها با طبیعت بیگانه هستیم بلکه دشمنی دیرینه داریم اگر طبیعت را دوست می‌‌داشتیم واین همه میلگرد وتیر آهن به جای درختان در زمین نمی‌‌کاشتیم امروزآسمان با ما قهر نمی‌‌کرد تا زمین اینگونه تب داروخشکسالی حادث شود  پس بیایید با هم پیمان ببندیم وبه خود بگوئیم دیگر بس است بی فکری و سهل انگاری  بیشتر از این طبیعت را مورد بی مهری قرار ندهیم.
پرويز ملك زاده 
محقق علوم باغي وگياهي


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

اخبار مرتبط
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com