ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
سه شنبه - 20 مرداد 1405 - شماره 5483
 


امروز : جمعه ، 23 مرداد 1405

Today : Fri, August 14, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
یادداشت
صیانت از مدیران کارآمد

تمامی داوطلبان انتخاباتی در بازه تبلیغات از ضرورت تغییر سخن گفته و هر یک به دنبال جذب آرای مردم با وعده تغییرات داده شده هستند.


1400-08-13 - 09:15      ادامه مطلب
درس صداقت اژه‌ای

برخی مسئولان از ضرورت صداقت با مردم سخن می‌گویند


1400-08-12 - 09:11      ادامه مطلب
کسب‌وکار پردرآمد به‌جای مشاغل تولیدی در همدان

 مشهور شده است که کلانشهر همدان به لحاظ قیمت‌های بالای زمین، مسکن و اجاره ملک، یکی از گران‌ترین شهرهای بزرگ ایران است.


1400-08-12 - 07:00      ادامه مطلب
عدالت پرداخت در کسری بودجه

در شرایطی دولت و مجلس به استقبال فصل حساس تنظیم و تصویب بودجه سال آینده می‌روند


1400-08-11 - 09:22      ادامه مطلب
در کلانشهر همدان آب نباشد آبادانی هم نیست

 وقتی مدیرعامل آب‌منطقه‌ای همدان در گفت‌وگوی رسانه‌ای اعلام می‌کند، ذخیره موجود سد اکباتان که منبع اصلی تأمین بیشترین نیاز آب مصرفی کلانشهر همدان محسوب می‌شود، کمتر از ۱۱درصد ظرفیت واقعی این سد است، یعنی یک زنگ خطر بزرگ و جای نگرانی شدید برای ادامه حیات و سازندگی و آبادانی شهری که هم‌اینک به واسطه مشکلات فراوان اقتصادی و اجتماعی نیز محاصره شده است.


1400-08-11 - 07:00      ادامه مطلب
نقش ذی‌نفوذان در انتخاب استاندار از مشورت تا دخالت

 پس از تشکیل کابینه جدید، معرفی و تعیین استانداران بخش مهمی از تغییر مدیران اجرایی است که در سطح عالی استان صورت می‌گیرد.


1400-08-11 - 07:00      ادامه مطلب
چالش یا فرصت انتصابات

یکی از نتایج تغییر دولت‌ها در ایران تغییرات مدیران دولتی و به کارگیری نیروهای جدید در سمت‌های مدیریتی است.


1400-08-10 - 09:12      ادامه مطلب
کی بود، کی بود؟ من نبودم!

عموماً پس از هر رخداد ناگواری، همه دنبال مقصرند. رسانه‌ها بیشتر از همه. مثلاً تیمِ فوتبالی اگر ببازد، یا تقصیر فلان بازیکن است که آن پاس را نداد؛ یا مربی که به موقع تعویض نکرد؛ زمین چمن، نور ورزشگاه، تماشاگر و یا حتی توپ جمع‌کن بازی!


1400-08-10 - 07:00      ادامه مطلب
مقصر تشکیل صف برای نان و مرغ در همدان کیست؟

 این روزها با وجود اینکه قشرهای مردم گرانی قیمت تمام کالای‌های اساسی و موردنیاز روزمره خود را تحمل می‌کنند، اما واقعاً اجبار به صرف وقت در صف‌های طولانی و کسالت‌آور برای خرید چند عدد نان سنگک یا 2 قطعه مرغ کشتار روز دور از انصاف است و زیبنده جامعه امروز کشورمان نیست.


1400-08-10 - 07:00      ادامه مطلب
اهمیت ارزش‌گذاری اقتصادی خانه‌های تاریخی

 خانه‌های تاریخی در همدان یکی از مواردی هستند که نشانگر هویت ایرانی و تمدن کهن آن هستند. به همین دلیل حفاظت از این بناها امری لازم و حیاتی است.


1400-08-10 - 07:00      ادامه مطلب
261
 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com